ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠ’ ΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - ΚΟΝΤΟΝΗ!

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠ’ ΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - ΚΟΝΤΟΝΗ!

 

Αγανάκτησε όλη η Ελλάδα με τις πρωτοφανείς εκβιαστικές μεθόδους του πρώτου και την «προστασία» του δεύτερου!
Διαβάστε παρακάτω...


Για δύο πράγματα πείστηκε ο απλός Ελληνας πολίτης, αυτός που παρακολουθεί με απορία και πολλές φορές με απόγνωση την κοινοβουλευτική τραγωδία που εκτυλίσσεται με πρωταγωνιστές την συγκυβέρνηση συριζανέλ, κάθε φορά που πρέπει να λογοδοτήσουν, από τις χθεσινές συγκλονιστικές εξελίξεις με αφορμή την παρέμβαση Καμμένου σε ισοβίτη:

Το πρώτο, ότι οι τύποι αυτοί εξακολουθούν να θεωρούν ότι μπορούν ΑΚΟΜΗ να κοροϊδεύουν και να εξαπατούν τον ελληνικό λαό.

Το δεύτερο, ότι το να εξακολουθούν να θεωρούν ότι ο Κοντονής είναι σε θέση, βασικά από πλευράς πνευματικής λειτουργίας, να εμφανίζεται πειστικά ως υπουργός… Δικαιοσύνης (!!!), είναι εγκληματικό λάθος (ένα από τα άπειρα, βεβαίως που έχουν κάνει και εξακολουθούν να κάνουν).

Κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη, ο Κοντονής δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτό που πίστευα από την πρώτη στιγμή: Ενας δικηγόρος επαρχιακών Ειρηνοδικείων, περιορισμένων ικανοτήτων και μάλλον χαμηλού επιπέδου νομικών γνώσεων.

Η χθεσινή του… αγόρευση στη Βουλή ήταν μία ακόμη γραφική και αφελής, αλλά χαρακτηριστική του ανδρός προσπάθεια αλλοίωσης της πραγματικότητας κατά τα «καλά και συμφέροντα», η οποία τον χαρακτηρίζει καθ’ όλο το μέχρι τώρα διάστημα του κοινοβουλευτικού του βίου.

Στην απάντησή του προς τα ερωτώντα κόμματα της αντιπολίτευσης, επέμεινε με χονδροειδή, άκομψο και προκλητικά ανεπιτυχή τρόπο, να «μειώσει» τη σημασία του ΜΕΙΖΟΝΟΣ, του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ και ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΥ για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας θέματος που δεν είναι άλλο από την ΩΜΗ, ΒΑΝΑΥΣΗ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ προαίρεσης πράξη του υπουργού Εθνικής Αμυνας Καμμένου, να ΠΑΡΕΜΒΕΙ στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ τη θέση και ανάγκη ενός καταδίκου και να τον ΕΚΒΙΑΣΕΙ (διότι ουσιαστικά περί αυτού πρόκειται) να καταθέσει εναντίον ενός ανθρώπου που για ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ λόγους προσπαθεί να του δημιουργήσει πρόβλημα.

Οι διάλογοι που δημοσιοποιήθηκαν και οι κυνικές παρεμβάσεις, ακόμα και δικαστικών λειτουργών, αναδεικνύουν την κατάσταση ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ΛΑΣΠΗΣ, ΣΗΨΗΣ και ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ στην οποία έχει οδηγήσει την ελληνική Δικαιοσύνη η σημερινή κυβέρνηση.

Αηδία και εμετός. Και δυστυχώς, νομίζω ότι πλέον έχουμε φτάσει στο τέρμα. Παρακάτω δεν υπάρχει.

«Συνεχίζουν να μας... πνίγουν τα ντουμάνια των τσιγαράδικων»

Διόλου ασύνδετο με τα παραπάνω και λίαν ενδιαφέρον άρθρο με σαφείς ποδοσφαιρικές προεκτάσεις, από την ιστοσελίδα antinews.gr:

«Είναι η Ν.Δ. στην κυβέρνηση και κάποιος επιχειρηματίας “τσιγαράς” που συνδέεται πολλαπλώς μαζί της, “φωτογραφίζεται” ως λαθρέμπορος. Τι θα είχε γίνει; Θα είχαν ή όχι γκρεμιστεί και τα τσιμέντα της πλατείας Συντάγματος;

Θα έγραφαν όλες οι εφημερίδες για το μέγα σκάνδαλο; Θα έβρισκαν φωτογραφίες ή όχι ακόμη και από την παιδική ηλικία του επιχειρηματία ή του αρχηγού της Ν.Δ.; Θα ανακάλυπταν νέες πτυχές της υπόθεσης και θα έκαναν τηλεδικαστήρια κάθε μέρα; Τι έχει γίνει άραγε μέχρι σήμερα μετά και τις αποκαλύψεις όχι για ένα, αλλά για δύο πλοία γεμάτα με τσιγάρα που υπάρχει έστω και μια μικρή υπόνοια ότι είναι λαθραία;

Επί επτά μήνες ένα πλοίο γεμάτο με πακέτα που θα ντουμάνιαζαν όλη την Ευρώπη, βρίσκεται ακινητοποιημένο στα Χανιά, και δεν υπάρχει η παραμικρή παρέμβαση των δικαστικών αρχών.

Επρεπε να αποκαλυφθεί από δημοσιεύματα για να ξεκινήσει η έρευνα;
 
Τι έκαναν οι αστυνομικοί και οι δικαστικοί επί επτά μήνες; Η κυβέρνηση πώς αντιμετώπιζε το θέμα;

Αν στην υπόθεση των δύο πλοίων με τα τσιγάρα εμπλέκεται και η ΣΕΚΑΠ του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, τότε έχουμε να κάνουμε με ένα καραμπινάτο πολιτικό σκάνδαλο το οποίο δεν μπορεί να ξεπλυθεί με τις αστειότητες που εκστόμισε ο αρμόδιος υπουργός Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλής. Πώς ξέρει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα κι ότι όλα ήταν νόμιμα; Προκαταλαμβάνει τις δικαστικές αρχές και την έρευνα που διεξάγεται;

Και για να έχουμε και καλό ερώτημα. Τους επτά αυτούς μήνες που ο Σαββίδης αγόραζε το Mega, έπαιρνε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, διεκδικούσε άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, χτύπαγε τον ΔΟΛ, έβριζε τον Μητσοτάκη και επαινούσε τον Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς τον ως Πούτιν της Ελλάδας, τα τσιγαράδικα πήγαιναν κι έρχονταν στη Μεσόγειο και μπορεί να είχαν και πακέτα της ΣΕΚΑΠ μέσα;
Πρέπει να απαντηθούν το ταχύτερο ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα:

- Τα τσιγαράδικα από τη Ρωσία είχαν ή όχι σχέση με την εταιρεία της Ξάνθης συμφερόντων του Ιβάν του τρομερού;

- Αν όντως έχει γίνει νόμιμη πώληση προϊόντων της ΣΕΚΑΠ σε άγνωστο αγοραστή από το Μαυροβούνιο υπάρχουν παραστατικά, υπάρχουν λεφτά και λογαριασμοί που κατατέθηκαν ;

- Το Λιμενικό Σώμα, οι αστυνομικοί και οι εισαγγελείς ερευνούσαν, έστω και κρυφά, την υπόθεση με το πλοίο στην Κρήτη ; Και πόσο τυχαίο είναι και το δεύτερο τσιγαράδικο με την ίδια πάνω-κάτω διαδρομή;

- Ηξερε η κυβέρνηση για το πλοίο αυτό και για τις υπόνοιες περί εμπλοκής της ΣΕΚΑΠ; Κι αν ήξερε γιατί επέτρεψε στον Σαββίδη να το παίζει κυρίαρχος παντού και να βρίζει όποιον δεν συμπαθεί;

- Και κάτι τελευταίο για όλους εκείνους τους ανόητους, και μέσα στη Ν.Δ., που έβριζαν την ηγεσία της γιατί σήκωσε το θέμα με το πρόστιμο που χάρισε η κυβέρνηση στον Σαββίδη για την ΣΕΚΑΠ. Τι έχουν τώρα να πουν, μετά τις νέες εξελίξεις; Διότι αν υπήρχαν πλοία-φαντάσματα με λαθραία τσιγάρα, υπήρξε αμέλεια των αρχών ως προς την έρευνα και ταυτόχρονα χαρίζονταν πρόστιμα στον Σαββίδη, τότε πρόκειται για μείζον σκάνδαλο που μπορεί να τινάξει στον αέρα την κυβέρνηση του… ηθικού πλεονεκτήματος. Αλλά και όλους εκείνους που κολάκευαν τον ομογενή επιχειρηματία ή ήθελαν να φτιάξουν μέχρι και «ρωσικό κόμμα» για να διαλύσουν τη Ν.Δ.».

Κούτρης και Κασάμι : Οι ελπίδες ξεκινάνε από την προετοιμασία

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθώ τις ανταποκρίσεις του Γιώργου Στασινόπουλου από την προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Θεωρώ την προετοιμασία σημαντική ιδιαίτερα ως προς τον σχηματισμό γνώσης και γνώμης από τον προπονητή, που θα αναγκαστεί στο τέλος της να πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον των ποδοσφαιριστών στην ομάδα. Και όταν λέμε βεβαίως μέλλον των παικτών, δεν εννοούμε εκείνους που όλοι γνωρίζουμε ότι θα είναι βασικοί και τη νέα περίοδο, αλλά τους παίκτες που για διάφορους λόγους ουσιαστικά περνάνε από δοκιμασίες που θα κρίνουν και την παραμονή τους ή όχι στο ρόστερ.

Για παράδειγμα, διαβάζω ότι ένας εξ εκείνων που αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις, είναι ο νεαρός Κούτρης, πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και βέβαια, η θέση του Κούτρη στα αριστερά της άμυνας, εκεί όπου φέτος η ομάδα είχε αντιμετωπίσει τεράστιο πρόβλημα, καθιστά πολύ ενδιαφέρουσα την περίπτωση, αφού και τον Ελισέου, που λέει ο λόγος, να αποκτήσει ο Ολυμπιακός, πάντα θα πρέπει να υπάρχει η αξιόλογη εναλλακτική. Και ο Κούτρης, βάσει των όσων δείχνει, φαίνεται να είναι εξαιρετική περίπτωση για εναλλακτική.

Το ίδιο ενδιαφέρουσα για μένα είναι και η κατάσταση που βρίσκεται ο Κασάμι, περί της αξίας και της ποιότητας του οποίου ουδέποτε είχα την παραμικρή ένσταση. Κανείς δεν μπορεί να απαξιώσει τον Κασάμι, αν βεβαίως ξέρει έστω και ολίγα από μπάλα. Ομως, το πρόβλημα του Κασάμι ποτέ δεν ήταν η ποιότητα και το ταλέντο. Και όπως όλοι γνωρίζουμε, αν ο Κασάμι ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ να γίνει βασικός, θα γίνει. Στο χέρι του και μόνο στο χέρι του εναπόκειται και απ’ ό,τι διαβάζω στις ίδιες ανταποκρίσεις, τα πάει πολύ καλά μέχρι τώρα.

Αυτές είναι δύο περιπτώσεις που έχω ξεχωρίσει από την προετοιμασία του Ολυμπιακού. Φυσικά, δεν… τελειώσαμε με αυτό το θέμα.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 20/06/2017)


Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες