Η πρώτη ξαφνική απόφαση από τον Χάσι – Ζήτησε να μείνει ο "υπο αποχώρηση" παίκτης, μεγάλη ανατροπή στο Λιμάνι

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Η πρώτη ξαφνική απόφαση από τον Χάσι – Ζήτησε να μείνει ο "υπο αποχώρηση" παίκτης, μεγάλη ανατροπή στο ΛιμάνιΞένος άσος για τον οποίο υπήρχε η εκτίμηση μέχρι πρόσφατα ότι θα παραχωρηθεί, υπάρχει, πλέον, η σοβαρή πιθανότητα να παραμείνει, μετά από επιθυμία του Αλβανού προπονητή!
Διαβάστε παρακάτω...


Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, πέρασε την απαιτούμενη περίοδο προσαρμογής και αρχίζει πλέον να βάζει τη "σφραγίδα" του στην ομάδα, η οποία καλείται να ικανοποιήσει τα "θέλω" του, σε επίπεδο μεταγραφών και διαχείρισης των δανεικών που επιστρέφουν.

Ένας από τους παίκτες που επιστρέφουν στη διάθεση του Αλβανού προπονητή, είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος γύρισε στους Πειραιώτες από τον δανεισμό του στην αγγλική Χαλ, ωστόσο μέχρι πρόσφατα υπήρχε η εκτίμηση ότι θα πουληθεί.

Παρ' όλα αυτά, τα δεδομένα στην περίπτωση του Νορβηγού δείχνουν να αλλάζουν μετά από "παρέμβαση" του Χάσι.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε με τον παίκτη και του γνωστοποίησε ότι τον υπολογίζει ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Άλλωστε, οι σκέψεις για παραχώρηση του παίκτη προς το παρόν έχουν "παγώσει", αφού δεν φαίνεται στον ορίζονται κάποια προσφορά που να ικανοποιεί τον διεθνή μπακ και την ομάδα.
Συνεπώς, δεν αποκλείεται η "ερυθρόλευκη" διοίκηση να κάνει την ανατροπή και να καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Ομάρ κατόπιν υπόδειξης του Χάσι.

Μάλιστα, αν τα πράγματα παραμείνουν ως έχουν και δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο παίκτης είναι πολύ πιθανό να συμφωνήσει και να παραμείνει κάτοικος Πειραιά και για τα επόμενα χρόνια.


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες