"Υπάρχει μεθόδευση από τον ΠΑΟΚ, να μας αφαιρεθούν βαθμοί και να πάρει το πρωτάθλημα"

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

"Υπάρχει μεθόδευση από τον ΠΑΟΚ, να μας αφαιρεθούν βαθμοί και να πάρει το πρωτάθλημα"Τι είπαν Σάββας και Βρέντζος;
Διαβάστε παρακάτω...


Ο ένας νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Βασίλης Δημακόπουλος, άφησε αιχμές κατά του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτη» την άσκηση πειθαρχικής δίωξης.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «οι καταθέσεις των ποδοσφαιριστών και των υπόλοιπων μελών της αποστολής του Πλατανιά μπορούσαν να αξιολογηθούν μόνο αν υπήρχε αμετάκλητη δικαστική απόφαση». Ακόμη, τόνισε ότι «ενδέχεται η ποινική διαδικασία να μη φτάσει στην παραπομπή». Είπε επίσης ότι «δεν προσκομίστηκαν οι 19 καταθέσεις που υποστήριζαν ότι δεν έγινε κάτι» και κατέληξε ότι «υπήρξε κακή εκτίμηση των αποδεικτικών στοιχείων. Η απόφαση είναι εσφαλμένη και πρέπει να ανακληθεί».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο άλλος δικηγόρος των «ερυθρολεύκων», Αργύρης Λίβας, ο οποίος έκανε λόγο για μεθόδευση από πλευράς ΠΑΟΚ. «Από τις 30 καταθέσεις αξιολογήθηκαν μόνο οι 10, όμως από τις υπόλοιπες 20 προκύπτει ότι δεν έχει συμβεί τίποτα. Ο γιατρός του Πλατανιά καταθέτει ότι κανείς δεν του παραπονέθηκε για κάτι, ούτε δέχτηκε κλωτσιά ή μπουνιά. Υπάρχουν αντιφάσεις και μεταξύ των 10 που κατέθεσαν. Για παράδειγμα, ο κ. Μαλανδράκης, ο οποίος φέρεται να χτυπήθηκε, το δηλώνει μόνο ο ίδιος. Αυτό ισχύει και για τον κ. Βάντερσον. Ο κ. Μαλανδράκης επίσης δηλώνει ότι προστάτευσε τους κ.κ. Παράσχο και Παπαδάκη, όμως αυτό δεν το επιβεβαιώνουν ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Υπάρχει μεθόδευση από τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να μας αφαιρεθούν βαθμοί και να πάρει το πρωτάθλημα στα χαρτιά.
Ο κ. Πουρλιοτόπουλος συναντήθηκε στα Χανιά με τους Καρυπίδη, Στάθη, οι οποίοι την επόμενη μέρα κατέθεσαν με διαφορά 20 λεπτών. Ολη η διαδικασία φούντωσε μετά το παιχνίδι Πλατανιάς – ΠΑΟΚ. Ο Αποστολόπουλος δήλωσε ότι δεν μπήκε στα αποδυτήρια, όμως μετά κατέθεσε ότι μπήκε σε αυτά και τον χτύπησαν. Ο Γιορέντε, ο οποίος ισχυρίζεται ότι χτυπήθηκε, μόλις τελείωσε ο αγώνας αγκάλιαζε παίκτες του Ολυμπιακού. Μετά το τέλος του ματς, ο αρχηγός του Πλατανιά έκανε δηλώσεις στη Nova χωρίς να κανέναν υπαινιγμό».

Μετά από ερώτηση της έδρας, ο Λίβας απάντησε ότι «ο Παράσχος δεν πηγαίνει σε συνεντεύξεις Τύπου και στέλνει τον βοηθό του, Γκουτσίδη, ο οποίος δεν ανέφερε τίποτα, μίλησε μόνο για τον αγώνα. Αυτό συμβαίνει λόγω της ιδιαίτερης σχέσης Παράσχου – Γκουτσίδη. Ακόμη, ο κ. Παράσχος δεν καταθέτει τίποτα το ιδιαίτερο, αν και ήταν παρών στο περιστατικό. Ακόμη, δεν αναφέρεται τίποτα στις εκθέσεις των αξιωματούχων του αγώνα».

Ο Γιάννης Βρέντζος είπε ότι «ο παρατηρητής του αγώνα αναφέρεται μόνο σε φραστικές αντεγκλήσεις» και, πάνω σε αυτό, ο Β. Δημακόπουλος πρόσθεσε ότι «το πρωτοβάθμιο όργανο, αναφορικά με την έκθεση του παρατηρητή, αξιολόγησε ότι δεν υπήρχε λόγος για επιβολής ποινής».

Ο παράγοντας του Ολυμπιακού συνέχισε: «Διαιτητής, παρατηρητής και Αστυνομία δεν αναφέρουν τίποτα. Κανείς δεν αγανακτεί από τους συμμετέχοντες και μετά από 20 μέρες οι 10 από τους 30 λένε ότι κάτι έγινε. Θα ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου. Θα έρχονται 30 για να καταθέτουν και μετά θα εξετάζεται τι λένε η Αστυνομία, ο παρατηρητής και οι άλλοι. Ακόμη, δεν είναι τυχαίο ότι μόλις επικυρώθηκε η βαθμολογία ο ΠΑΟΚ δεν ασχολείται με την υπόθεση.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, ανέφερε: «Ηρθαν όλοι μετά τον αγώνα και μού έδιναν συγχαρητήρια».


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες