Γεμάτο τακτική το πρωινό πρόγραμμα του Ολυμπιακού - Ποιος "μπήκε" σήμερα!

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Γεμάτο τακτική το πρωινό πρόγραμμα του Ολυμπιακού - Ποιος "μπήκε" σήμερα!Ο Μπέσνικ Χάσι συνεχίζει να δουλεύει επάνω στο «χτίσιμο» της ομάδας, με τους ποδοσφαιριστές να ανεβάζουν καθημερινά τον ρυθμό.
Διαβάστε παρακάτω...


Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Πρόγραμμα με ασκήσεις τακτικής και ανάπτυξης του παιχνιδιού, περιελάμβανε το πρωί της Κυριακής, για τον Ολυμπιακό. Η δουλειά των παικτών στο Ζέεφελντ της Αυστρίας εντείνεται, μέρα με την ημέρα, με τον προπονητή Μπέσνικ Χάσι να περνάει καθημερινά ολοένα και περισσότερο τις ιδέες του, για το παιχνίδι της ομάδας.
Η μπάλα παραμένει, πάντοτε, σε πρώτο πλάνο, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στα τελειώματα φάσεων. Οι «φωνές» του προπονητή του Θρύλου αφορούσαν στις σωστές μεταβιβάσεις και στην ελαχιστοποίηση των λαθών, προκειμένου η κατοχή να παραμένει σε «ερυθρόλευκα» πόδια.
Κανονικά στο πρόγραμμα συμμετείχε ο Μάρκο Μάριν, αφήνοντας στην άκρη την αποφόρτιση που έκανε χτες. Το απόγευμα της Κυριακής ο Θρύλος θα επανέλθει στο γήπεδο στις 16:30 (τοπική ώρα) και θα συνεχίσει την προετοιμασία του επί αυστριακού εδάφους.


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες