Η αγγλική «βιτρίνα» για τους δανεικούς και οι αποφάσεις του Χάσι

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Η αγγλική «βιτρίνα» για τους δανεικούς και οι αποφάσεις του ΧάσιΤην τελευταία διετία ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να ανοίξει τα ελληνικά σύνορα στους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει για το ρόστερ του, αλλά συνεχίζουν να του ανήκουν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διαπιστώσει ότι οι δανεισμοί σε ομάδες εκτός Ελλάδος είναι πάντοτε πιο προσοδοφόροι και παράλληλα βοηθούν τους ποδοσφαιριστές να βελτιώνονται περισσότερο.
Διαβάστε παρακάτω...


Γι’ αυτόν τον λόγο, λοιπόν, συνολικά 15 ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών συνέχισαν την καριέρα τους εκτός Ελλάδος από πέρυσι το καλοκαίρι και τον Ιανουάριο. Με τους περισσότερους να δείχνουν με την παρουσία τους την ποιότητά τους και να κερδίζουν εγκωμιαστικά σχόλια. Παίκτες όπως ο Σιόβας, ο Καραμάνος, ο Κολοβός, ο Γιαννιώτας, ο Μαρτίνες, ο Τσιμίκας, ο Πάρντο ανέβασαν την αξία τους με την απόδοση που είχαν στα παιχνίδια των ομάδων που είχαν παραχωρηθεί, με αποτέλεσμα για όλους να υπάρχει ενδιαφέρον. Είτε από τους δανεισθέντες συλλόγους είτε από άλλους.

Η πολιτική του Ολυμπιακού στο θέμα των δανεικών δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε φέτος. Αντιθέτως, αναμένεται να υπάρξουν και νέες αναχωρήσεις παικτών που δεν θα πείσουν τον Μπέσνικ Χάσι. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, προτεραιότητα για τους εν λόγω παίκτες θα έχει η Νότιγχαμ Φόρεστ. Με τον αγγλικό σύλλογο, που πλέον ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, να αποτελεί μία σπουδαία «βιτρίνα» για τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ηδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν ο Μοχάμεντ Μπεν «κοπεί» από τον Χάσι, σχεδόν σίγουρα θα συνεχίσει την καριέρα του στην αγγλική ομάδα, καθώς φέρεται να έχει ήδη ξεχωρίσει από τον τεχνικό του συλλόγου, Μαρκ Γουορμπάρτον. Πιθανότατα, όμως, δεν θα είναι ο μοναδικός. Κάτι, όμως, που θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του προπονητή του Ολυμπιακού. Ο οποίος, σε συνεργασία με τον Μάριο Ουσίγιος, έχει το απόλυτο κουμάντο στο ποιοι παίκτες θα μείνουν και ποιοι όχι.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 12/06/2017)


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες