Αποκάλυψη Χάσι για Ολυμπιακό που φέρνει εξελίξεις!

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Αποκάλυψη Χάσι για Ολυμπιακό που φέρνει εξελίξεις!

 

Ο Αλβανός τεχνικός μίλησε ανοικτά για τους πρωταθλητές Ελλάδος και έδωσε είδηση!
Διαβάστε παρακάτω...


Προάγγελος εξελίξεων είναι τα λόγια του Μπέσνικ Χάσι σε εφημερίδα του Βελγίου, καθώς ο Αλβανός τεχνικός αποκάλυψε ότι υπογράφει στον Ολυμπιακό για δυο χρόνια!

Μάλιστα, η βελγική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο 45χρονος τεχνικός είχε μιλήσει και πέρυσι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τον είχε προσεγγίσει για να αναλάβει ως προπονητής τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά η συμφωνία χάλασε την τελευταία στιγμή!

Αναλυτικά, τα λεγόμενα του Μπέσνικ Χάσι:
«Όταν μίλησα στον πρόεδρο (σ.σ. Μαρινάκης) μου έδωσε δύο λόγους για τους οποίους ήθελε να αναλάβω την ομάδα. Πέρυσι ο Ολυμπιακός έχασε τους ομίλους του Champions League και ο Μαρινάκης δεν θέλει να συμβεί ξανά αυτό.
Εμπιστεύεται την ευρωπαϊκή μου προϋπηρεσία με Λέγκια και Άντερλεχτ και μου είπε ότι είμαι ικανός να διαχειριστώ την πίεση. Ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι πρωταθλητής κάθε χρονιά, να κερδίσει το κύπελλο και να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη. Στην Άντερλεχτ δεν ήταν ποτέ έτσι. Είναι μία μεγάλη πρόκληση και ένα μεγάλο ραντεβού ο τρίτος γύρος των προκριματικών του Champions League».

Παράλληλα, η εν λόγω εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Χάσι θα πάρει μαζί του στον Πειραιά του το δικό του προπονητικό τιμ τριών ατόμων που θα περιλαμβάνει σίγουρα τον βοηθό  / αναλυτή βίντεο Μπαρτ Μέερτ.

Επίσης, αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός θα μεταβεί στο Βέλγιο την περίοδο 5-16 Ιουλίου για να δώσει τρία φιλικά παιχνίδια.


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες