Τα δεδομένα για προπονητή στον Ολυμπιακό

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Τα δεδομένα για προπονητή στον Ολυμπιακό

Εξελίξεις αναμένονται από αύριο στον Ολυμπιακό όσον αφορά στο θέμα του προπονητή, καθώς χθες στο Κάρντιφ συναντήθηκαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος. Διαβάστε παρακάτω...


Εβδομάδα εξελίξεων θεωρείται η ερχόμενη στον Ολυμπιακό, καθώς αναμένεται να ανακοινωθεί ο επόμενος προπονητής της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ενώ όλοι περίμεναν να μάθουν τον διάδοχο του Τάκη Λεμονή, η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε τον Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος, ο οποίος ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή.

Ο Χιλιανός βρέθηκε στο Κάρντιφ και, όπως είχε γίνει γνωστό, θα είχε μία πρώτη συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ένα από τα πρώτα θέματα που θα συζητούσαν χωρίς αμφιβολία οι δύο άνδρες είναι εκείνο του προπονητή.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν καθυστερήσει αρκετά (λόγω διάφορων παραγόντων) να καταλήξουν στον «εκλεκτό» και σε 10 μέρες είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ο χρόνος πιέζει για να βρεθεί ο άνθρωπος που θα οδηγήσει την ομάδα στους ομίλους του Champions League.

Χθες ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέδωσε πως δεν «παίζουν» οι περιπτώσεις του Γκράθια και του Γκέδε για τον Ολυμπιακό, αφού δεν πληρούν τις προδιαγραφές που έχουν θέσει οι «ερυθρόλευκοι».

Παράλληλα, στην Πορτογαλία ο πρόεδρος της Γκιμαράες τόνισε πως κανείς από τους Πειραιώτες δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του για τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ η πορτογαλική ομάδα παρουσιάζεται αμετακίνητη στο θέμα της ρήτρας που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.Τα πάντα θα κριθούν μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει το όνομα του προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου.


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες