Αποκάλυψη από τον μάνατζερ του Ροντρίγκες για Ολυμπιακό!

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Αποκάλυψη από τον μάνατζερ του Ροντρίγκες για Ολυμπιακό!Τί είπε ο ατζέντης του Αργεντινού για τον πελάτη του και το ενδιαφέρον των Πειραιωτών;
Διαβάστε παρακάτω...


O Χοσέ Ραούλ Ιγκλέσιας, ατζέντης του Γκονζάλο Ροντρίγκες, διέψευσε τις φήμες που προέκυπταν από ιταλικά δημοσιεύματα και μιλούσαν για δεδομένη συμφωνία του πελάτη του με τον Ολυμπιακό.
Ο ατζέντης του Αργεντινού μίλησε στο «TuttoMercatoWeb» και επιβεβαίωσε μεν τις επαφές μεταξύ των δυο πλευρών, αλλά τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποια συμφωνία.

«Συμφωνία με τον Ολυμπιακό; Όχι, όλα αυτά είναι ψέματα. Δεν είναι αλήθεια ότι ο Γκονζάλο έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Ναι, πράγματι έχουν υπάρξει επαφές, αλλά ακόμα περιμένουμε απαντήσεις», είπε ο ατζέντης του Ροντρίγκες.

Παράλληλα, ο Ιγκλέσιας μίλησε για το μέλλον του Αργεντινού γενικότερα, δηλώνοντας ότι ακόμα παραμένει αβέβαιο καθώς προς το παρόν δεν υπάρχει ενδιαφέρον από Ιταλία.

«Δεν υπάρχουν ακόμα νέα για ενδιαφέρον από Ιταλία. Γενικότερα το μέλλον του Ροντρίγκες δεν έχει ξεκαθαρίσει», ήταν το σχόλιό του.


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Score Live | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες