Ψάχνει το «μπαμ» στην Κίνα ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Ψάχνει το «μπαμ» στην Κίνα ο Ολυμπιακός

Εξτρέμ που αν αποκτηθεί θα προκαλέσει αίσθηση φέρεται να έχει εντοπίσει ο Ολυμπιακός στην Κίνα, όπου μεταξύ άλλων αγωνίζεται και ο Εζεκιέλ Λαβέτσι που είχε προταθεί παλιότερα στην ομάδα! Διαβάστε παρακάτω...


Τα πλάνα τους για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, ύστερα από την επικείμενη ανακοίνωση της πρόσληψης του Μπεσνίκ Χάσι, έχουν αρχίσει να καταστρώνουν στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με μερίδα του αθλητικού Τύπου, οι Πειραιώτες έχουν εντοπίσει στην Κίνα έναν εξτρέμ που, εάν και εφόσον αποκτηθεί, θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

Στο κινεζικό πρωτάθλημα αγωνίζεται μεταξύ άλλων ο Εζεκιέλ Λαβέτσι (τώρα παίζει στην Χεμπέι Τσάινα Φόρτσιουν), ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί ξανά στο Champions League.

Μάλιστα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε προταθεί το 2015 στους Πειραιώτες, όταν ήταν ακόμα στην Παρί Σεν Ζερμέν, και το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο χειμώνα. Μάλιστα, στα «συν» της υπόθεσης λογίζεται και το γεγονός πως προέρχεται από την Σαν Λορέτσο, ομάδα που μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής ο Ουσίγιος.

Ο Λαβέτσι είναι πλέον 32 ετών και οι ετήσιες απολαβές του, αν είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη, υπολογίζονται κοντά στα 2 με 3 εκατ. ευρώ ετησίως, ένα τεράστιο συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται πως έχει ψάξει τη συγκεκριμένη περίπτωση.


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες