Προ των πυλών πώληση στο Λιμάνι - Δίνει Έλληνα με 3,5 εκ. ευρώ - Μόνο ο Ολυμπιακός τέτοια deals...

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Προ των πυλών πώληση στο Λιμάνι - Δίνει Έλληνα με 3,5 εκ. ευρώ - Μόνο ο Ολυμπιακός τέτοια deals...Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει συνηθίσει τους φίλους της ομάδας σε τέτοια κερδοφόρα deals!
Διαβάστε παρακάτω...


Η ιστορία έχει δείξει πως το αφεντικό των Ερυθρόλευκων μπορεί να μετατρέψει ό,τι αγγίζει σε ...χρυσάφι και παράδειγμα είναι οι πολλές πωλήσεις ποδοσφαιριστών με απίστευτα συμφέρουσες συμφωνίες για τον σύλλογο.

Περιπτώσεις όπως αυτές των Μήτρογλου, Σάμαρη, Μανωλά, Μιραλάς, Βάις και Φέισα είναι μόνο μερικές από τις κινήσεις του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, που έφεραν στην ομάδα μεγάλα ποσά και την έβαλαν δυνατά στην αγορά της Ευρώπης.

Με βάση αυτή την κατεύθυνση κινούνται και φέτος στον Πειραιά, όπου ετοιμάζουν πώληση Έλληνα διεθνή με ποσό, που μόνο ευκαταφρόνητο δεν το λες.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος επιθυμεί να μείνει στην Λεγανιές, οι Ισπανοί τον θέλουν, αλλά ο Ολυμπιακός δεν τον παραχωρεί κάτω από 4 εκ. ευρώ, όση δηλαδή είναι η ρήτρα του.

Πάντως, όπως γράφεται, η ισπανική ομάδα επιθυμεί να κλείσει το deal γύρω στα 2-2,5 εκ. ευρώ, εντούτοις στον Ολυμπιακό επιμένουν στα 4, γνωρίζοντας ότι οι Ισπανοί έχουν οικονομικές δυνατότητες και θα αρχίσουν επίσημα τις συζητήσεις όταν ικανοποιηθούν τα "θέλω" τους.

Μάλιστα, εκτιμάται ότι το deal μπορεί να κλείσει τελικά πολύ κοντά στη ρήτρα του ποδοσφαιριστή, ήτοι στα 3,5 εκ. ευρώ!


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες