Με 3.000.000 € λέει «ναι» για τον Κάμπελ η Αρσεναλ

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Με 3.000.000 € λέει «ναι» για τον Κάμπελ η ΑρσεναλΟ Ολυμπιακός περιμένει τις ανακοινώσεις στο θέμα του προπονητή, για να προχωρήσει και τις μεταγραφικές του υποθέσεις. Οι οποίες συνεχίζουν να «δουλεύονται», αλλά αυτήν τη στιγμή κυρίως σε παρασκηνιακό επίπεδο.
Διαβάστε παρακάτω...


Κατά πόσο αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ είναι κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη και οι σχέσεις είναι άριστες.

Εξάλλου, μπορεί η Ελλάδα να μην είναι η πλέον θελκτική αγορά για τον Κοσταρικανό, αλλά σίγουρα είναι πιο... ασφαλής από την Τουρκία. Η Γαλατάσαραϊ εμφανίζεται διατεθειμένη να μπει στο κόλπο της απόκτησής του και ήδη έχει κάνει προεργασία επ’ αυτού.

Οπως αποκαλύπτει η «Hurriyet», η διοίκηση της «Τσιμπόμ» ενημερώθηκε αρμοδίως για τις απαιτήσεις της Αρσεναλ και θεωρεί δεδομένο ότι μπορεί να αποκτήσει τον Κάμπελ με 3 εκατ. ευρώ. Προσφορά που ετοιμάζεται να στείλει τις επόμενες ημέρες.

Οσο για τον Ολυμπιακό; Εάν τα οικονομικά δεδομένα είναι αυτά που αναφέρουν οι Τούρκοι, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες