Σπουδαία πράξη αγάπης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Σπουδαία πράξη αγάπης από τον Βαγγέλη ΜαρινάκηΤο πολύ μεγάλο και σπουδαίο κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμα μία φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε (και βρίσκεται διαρκώς) δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη, προσφέροντας τον εξοπλισμό στο Ιατρείο Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ»!
Διαβάστε παρακάτω...


Το ιατρείο εξυπηρετεί περίπου 600 ασθενείς και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τη δωρεά ύψους 75.000 ευρώ, στη μνήμη του πατέρα του Μιλτιάδη Μαρινάκη, βοηθάει στο να γίνεται η διάγνωση και η παρακολούθηση στη Θεσσαλονίκη και να μην υποχρεούνται οι γονείς και τα παιδιά να μεταβαίνουν στην Αθήνα για εξετάσεις.

Κάτι στο οποίο στάθηκε και η πρόεδρος του Συλλόγου Βορείου Ελλάδος για Άτομα με Συγγενείς Καρδιοπάθειες «Παιδικές Καρδιές», Χρυσούλα Τσικριτσίδου.

«Χάρη στην προσφορά αυτή το ιατρείο εξοπλίστηκε με έναν υπερηχοκαρδιογράφο τελευταίας τεχνολογίας, ένα τροχήλατο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο, έναν 12κάναλο καρδιογράφο και δύο σύγχρονα holder. Οι ανάγκες των νοσοκομείων και των πολύπαθων ατόμων με συγγενείς καρδιοπάθειες είναι μεγάλες.

O Σύλλογός μας προσπαθεί να βελτιώσει τις συνθήκες περίθαλψης των ασθενών αυτών, βοηθώντας ώστε η διάγνωση και η παρακολούθηση να γίνεται στην Θεσσαλονίκη. Με τον τρόπο αυτό πλέον οι γονείς και τα παιδιά δεν υποχρεώνονται να μεταβαίνουν στην Αθήνα για εξετάσεις και να υφίστανται μεγάλη σωματική και οικονομική ταλαιπωρία», ήταν τα λόγια της.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει με πράξεις να στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας και τέτοιες ενέργειες μας κάνει περήφανους...


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες