Η Λεγανές έκανε την πρότασή της στον Ολυμπιακό για τον Σιόβα

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Η Λεγανές έκανε την πρότασή της στον Ολυμπιακό για τον ΣιόβαΓνωστό είναι το γεγονός πως η Λεγανές θέλει να κρατήσει τον Δημήτρη Σιόβα στο ρόστερ της, με την ιστοσελίδα marca.com, να σημειώνει σε δημοσίευμά της, τι προσέφερε στον Ολυμπιακό η ισπανική ομάδα για να διατηρήσει τον Έλληνα στόπερ στο δυναμικό της.
Διαβάστε παρακάτω...


«Απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στον Σιόβα και στη Λεγανές», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ και συνεχίζει. «Ο Δημήτρης Σιόβας έχει ήδη μεταφέρει στο κλαμπ όπου ανήκει, τον Ολυμπιακό, την επιθυμία του να γίνει παίκτης της Λεγανές. Πριν ταξιδέψει στην Ελλάδα (σ.σ. ο Σιόβας), η ομάδα, αλλά και ο τεχνικός, Ασιέρ Γκαριτάνο, μετέφεραν στην ελληνική ομάδα την επιθυμία τους να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο παίκτης».

Καταλήγοντας το δημοσίευμα γράφει. «Η συμφωνία, υπό την απουσία της υπογραφής της από την ελληνική ομάδα, κάνει λόγο για προσφορά κοντά στα δύο εκατ. ευρώ και για τέσσερις σεζόν. Αν γίνει αποδεκτή, τότε (σ.σ. ο Σιόβας) θα αποτελέσει μια σημαντική προσθήκη που θεωρητικά θα μπορέσει να αρχίσει να λάμπει στο κέντρο της άμυνας».


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες