Ένας πρώην ερυθρόλευκος εισηγήθηκε υπέρ του Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα!

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Ένας πρώην ερυθρόλευκος εισηγήθηκε υπέρ του Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ένας πρώην ερυθρόλευκος ο οποίος εργάζεται πλέον στην Μπαρτσελόνα εισηγήθηκε υπέρ της πρόσληψης του Ερνέστο Βαλβέρδε. Διαβάστε παρακάτω...


Το παρελθόν του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Αυτό γίνεται αντιληπτό από ένα δημοσίευμα έγκυρης ισπανικής εφημερίδας, η οποία υποστηρίζει ότι ανάμεσα στα άτομα των οποίων ζητήθηκε η γνώμη για τον «τσινγκούρι» ήταν και ένας πρώην ερυθρόλευκος.

Ποιος; Ο Χοσέ Σεγκούρα!

inner

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος είχε εργαστεί στον Ολυμπιακό, ως βοηθός αλλά και ως πρώτος προπονητής, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βαλβέρδε και τάχθηκε υπέρ της πρόσληψής του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Σεγούρα, τα τελευταία χρόνια είναι προπονητής της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα, και μέλος της ειδικής επιτροπής η οποία λαμβάνει αποφάσεις στην «Μπάρτσα» σχετικά με τα ζητήματα τα οποία αφορούν προπονητικά και αγωνιστικά ζητήματα.

Η επιτροπή αυτή συνέλεξε όλα τα στοιχεία για τον διάδοχο του Λουίς Ενρίκε. Αυτή έκανε την έρευνα και αυτή πήρε την τελική απόφαση η οποία τάχθηκε προς ψήφιση στη συνεδρίαση του ΔΣ.

Ο Σεγούρα, από τη θητεία του στον Ολυμπιακό και με τον Βαλβέρδε έπαιξε σημαντικό ρόλο. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του «τσινγκούρι» και μεταφέροντας με λεπτομέρειες τα πάντα. Έκανε ειδική μνεία στην εξαιρετική δουλειά που του Βαλβέρδε στην προετοιμασία στο Ζέεφελντ και χαρακτήρισε τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού ως την καλύτερη επιλογή για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.


Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες