Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Σχολίασε την πρόσληψη του Λεμονή ο Φιγκέιρας!

Σχολίασε την πρόσληψη του Λεμονή ο Φιγκέιρας!

Τί δήλωσε ο Πορτογάλος αμυντικός αναφορικά με την αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό;
Loading...
Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στη δουλειά του Τάκη Λεμονή ο εκ των διακριθέντων του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Πλατανιά, Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Ο Πορτογάλος τόνισε ότι η αποψινή νίκη ήταν αποτέλεσμα της προετοιμασίας που έγινε για το παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι η αλλαγή προπονητή έφερε αλλαγές, οι οποίες έκαναν καλό στην ομάδα προκειμένου να εμφανιστεί βελτιωμένη στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τα στοιχεία που έβγαλε ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο: «Το πιο σημαντικό που είχαμε σήμερα, ήταν η δουλειά που έχουμε κάνει μέσα στις προηγούμενες εβδομάδες και η προετοιμασία του παιχνιδιού αυτό το σαββατοκύριακο. Δείξαμε λοιπόν τι έχουμε κάνει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το τι έχει αλλάξει με την παρουσία του Τάκη Λεμονή στην ομάδα: «Κάθε φορά που αλλάζει ένας προπονητής, φέρνει τις δικές του ιδέες μέσα στην ομάδα, αλλάζει τα πράγματα προς την κατεύθυνση που εκείνος θέλει και αυτό βοήθησε αυτή τη φορά την ομάδα μας. Γιατί έγιναν οι αλλαγές που έπρεπε να γίνουν για να μπορέσουμε να δείξουμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο ότι αξίζαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν αισθάνεται ότι ο Ολυμπιακός θα ανταποκριθεί με επιτυχία στα επόμενα ματς: «Όλοι γνωρίζουμε πως τα παιχνίδια που απομένουν είναι «τελικοί», είτε πρόκειται για το πρωτάθλημα, είτε για το Κύπελλο. Είναι «τελικοί» λοιπόν τα παιχνίδια αυτά για εμάς. Όλοι στην ομάδα δουλεύουμε γι’ αυτό και προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε».

Για τον κόσμο που βοήθησε για να έρθει αυτή η νίκη: «Πάντα μας βοηθάνε οι φίλαθλοί μας, είναι ο δωδέκατος παίκτης για εμάς σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο σήμερα και είναι η έξτρα δύναμη που χρειαζόμαστε και πάντα την έχουμε απ’ αυτούς».
Loading...
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες