Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

«Ο Ολυμπιακός έχει μια από τις καλύτερες Ακαδημίες στην Ευρώπη»

«Ο Ολυμπιακός έχει μια από τις καλύτερες Ακαδημίες στην Ευρώπη»

Με την Aspire Academy αναμετρήθηκε η Κ-18 του Ολυμπιακού πρόσφατα στο Κατάρ, με τους Πειραιώτες να αποκομίζουν σπουδαίες εμπειρίες και να ακούνε κιόλας άκρως κολακευτικά λόγια από τον...
Loading...
Με την Aspire Academy αναμετρήθηκε η Κ-18 του Ολυμπιακού πρόσφατα στο Κατάρ, με τους Πειραιώτες να αποκομίζουν σπουδαίες εμπειρίες και να ακούνε κιόλας άκρως κολακευτικά λόγια από τον αντίπαλο τεχνικό, Χεντιντέρ Αμπντεραζάκ, που μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα, χαρακτήρισε την Ακαδημία του Ολυμπιακού ως μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη.

«Αμφότερα τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ ανταγωνιστικά. Η πρόκληση που αντιμετωπίσαμε και η εμπειρία του ανταγωνισμού ήταν σημαντικά όσο και τα αποτελέσματα. Ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίθηκαν οι παίκτες και η αντιμετώπιση του αντιπάλου, ήταν πολύ θετικά και ενθαρρυντικά», ανέφερε ο τεχνικός της Aspire K-18 και κατέληξε.

«Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από τις προσπάθειες της ομάδας επί ενός τέτοιου δυνατού αντιπάλου. Ο Ολυμπιακός έχει μια από τις καλύτερες Ακαδημίες στην Ελλάδα, αν όχι την καλύτερη και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη επίσης. Πολλοί παίκτες μεταγράφονται σε μεγάλες ομάδες από τον Ολυμπιακό. Το να παίζεις ενάντια σε μια τόσο δυνατή ομάδα από άποψης φυσικής κατάστασης και τεχνικής, είναι σπουδαία εμπειρία. Είμαι πολύ χαρούμενος από την εμφάνιση της ομάδας».
Loading...
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες