Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Προσεκτικές δηλώσεις από Λεμονή - απέφυγε να μιλήσει για ΑΕΚ

Προσεκτικές δηλώσεις από Λεμονή - απέφυγε να μιλήσει για ΑΕΚ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας στη NOVA για τη νίκη επί του Πλατανιά αλλά και για το επόμενο ματς με την Κέρκυρα τόνισε πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει...
Loading...
Αναλυτικά:

«Είχαμε συζητήσει για αυτό το ματς με τους ποδοσφαιριστές, γιατί αύριο ουσιαστικά θα δούμε το τι κάναμε. Θέλω να δείξω στους παίκτες κάποια πράγματα. Αυτό που μου άρεσε ήταν η αντίδραση που βγάλαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και επειδή υπάρχει και μια εντύπωση πως το πρώτο ημίχρονο μας δεν ήταν και τόσο καλό, εγώ θα διαφωνήσω σε αυτό.
Απλά το δεύτερο ήταν πολύ πιο ζωντανό. Έτσι θα το χαρακτηρίσω. Απλά σε κάποια πράγματα που είχαμε δουλέψει αυτές τις λίγες μέρες, προσπαθήσαμε να τα κάνουμε και σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Δεν είχαμε πανικό στο να φέρουμε τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή με μεγάλες πάσες. Μας έλειψαν λίγο οι καλές πάσες κοντά στην περιοχή. Αλλά σε σε γενικές γραμμές η όλη αντίδραση μετά από το γκολ που δεχτήκαμε ήταν κάτι πολύ θετικό».

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στα πράγματα που κράτησε από την επιστροφή του στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Δεν νομίζω πως έχω τον χρόνο να σκεφτώ για πράγματα προσωπικά. Η όλη μου φροντίδα είναι πως θα γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα. Γιατί όπως είπαμε πριν, γιατί αν καταφέρουμε τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε να μας κάνουν να τσαντίσουν και να μας εκνευρίσουν, αντί να μας απογοητεύουν, μπαίνουμε σε έναν καλό δρόμο. Και διορθώνοντας πράγματα στον τομέα της τακτικής μας, νομίζω πως θα τα καταφέρουμε καλά».

Τέλος ο Τάκης Λεμονής σχολίασε το επερχόμενο ματς με την Κέρκυρα, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει τα παιχνίδια κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει η λέξη κοντά στο πρωτάθλημα. Ή το παίρνεις ή δεν το παίρνεις. Σίγουρα φτάσαμε στην χρονική περίοδο που ξεκαθαρίζουν τα πράγματα, όμως το τόνισα το πρωί πως αυτή η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της στις 22 Ιουνίου και όλο αυτό το διάστημα ιδρώνει και μάχεται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και εμείς θέλουμε να το τελειώσουμε. Αυτός είναι ο στόχος και αυτό είπα στους ποδοσφαιριστές μας. Ότι δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Για να πάρουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να περάσουμε και από εκεί. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα. Υπάρχει η Κέρκυρα και για να πάρουμε το πρωτάθλημα πρέπει να περάσουμε κι από εκεί.
Δεν θα απαντήσω στην ερώτηση για την ΑΕΚ, γιατί το κάθε πράγμα πρέπει να το δούμε στην ώρα του. Δεν θέλω να πω ψέματα ότι δεν ασχολείται με το παιχνίδι, όμως έχουμε εδώ όλους τους ανθρώπους του τιμ που δουλεύουν όλα τα παιχνίδια των ομάδων που θα συναντήσουμε. Η ΑΕΚ είναι μία από αυτές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε τώρα για ΑΕΚ». 
Loading...
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες