Το "σπρώξιμο" του ΠΑΟ δεν έχει τελειωμό! (video+photo)

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Το "σπρώξιμο" του ΠΑΟ δεν έχει τελειωμό! (video+photo)

Το

Η "εξυγίανση" το... μεγαλείο! Μετά τα "όργια" του Μάνταλου στην Ξάνθη, είχαμε ένα ακόμα επεισόδιο της πρόκλησης στη Λεωφόρο. Ο ΠΑΟ δεν μπορούσε να βάλει με τίποτα γκολ. Και χρειάστηκε τα... στραβά μάτια διαιτητή και πρώτου βοηθού για να το πετύχει.


Στη φάση που πέτυχαν οι "πράσινοι" το μοναδικό γκολ του ματς, πριν φτάσει η μπάλα στον Λέτο που σκόραρε, ο Μολέδο έχει κάνει επιθετικό φάουλ που κάνει μπαμ στον αμυντικό της Κέρκυρας που τον επιτηρούσε στη φάση.

Τον έχει κρατήσει, ουσιαστικά, στο έδαφος για να μην μπορέσει να διεκδικήσει την μπάλα με κεφαλιά και να την απομακρύνει.

Και προσέξτε, η φάση ξεκινά από κόρνερ. Με τον διαιτητή Γκράνα (Θράκης) και τον πρώτο βοηθό Ευθυμιάδη (Πιερίας) να έχουν 100% ορατότητα στη φάση. Ειδικά ο διαιτητής ήταν σε 4 μέτρα από τη φάση και έγινε μπροστά του. Τώρα πώς δεν το είδαν, είναι απορίας άξιο!Αλλά είπαμε, αυτό θα πει "εξυγίανση". Από τη μια να αδικείται κατάφορα ο Ολυμπιακός και από την άλλη να ευνοούνται προκλητικά οι "σύμμαχοι" με αποφάσεις που δεν τυγχάνουν αμφισβήτησης.

Πηγή:redking.gr
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Score Live | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες