Ο Μανωλάς κουράστηκε να ακούει ψέματα και ξέσπασε ο Μανωλάς στο instagram!

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Ο Μανωλάς κουράστηκε να ακούει ψέματα και ξέσπασε ο Μανωλάς στο instagram!

Ξέσπασε ο Μανωλάς

Ο Κώστας Μανωλάς έβαλε τέλος στα σενάρια περί άρνησής του σε νέο συμβόλαιο με τη Ρόμα τονίζοντας πως όλα είναι... ψέματα.


«Φτάνουν πια τα ψέματα...» ξέσπασε ο Κώστας Μανωλάς μέσω Instagram. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και τονίζουν πως ο διεθνής αμυντικός αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρόμα. «Παρά τις  διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Ρόμα και τον Μανωλά για την ανανέωση του συμβολαίου, ο "λευκός καπνός" είναι ακόμη μακριά... Ο παίκτης θα ήθελε συμβόλαιο 3 εκατ. ευρώ, υψηλότερο σε σχέση με τα 2 - 2.5 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους που του προσέφερε ο Παλότα.

Παράλληλα, του προτάθηκε πολύ υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία θα είχε ισχύ μόνο για ομάδες του εξωτερικού (σ.σ εκτός Ιταλίας), αλλά ο Μανωλάς το αρνήθηκε επίσης», είχε αναφέρει η ιστοσελίδα «Calciomercato». Οι φίλοι της Ρόμα τον στηρίζουν και αρνούνται να πιστέψουν τα όσα γράφονται. Θυμίζουμε, πως οι Βρετανοί είχαν γράψει πως η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να προσφέρει στη Ρόμα 55 εκατ. ευρώ!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Official Instagram (@kostasmanolas44) στις
Πηγή:gazzetta.gr
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Score Live | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες