Φάκελος αριστερός μπακ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι παίζει..! ~ Olympiakos-Eidisis.gr / Ολυμπιακός Πειραιώς - Ειδήσεις

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Φάκελος αριστερός μπακ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι παίζει..!

Φάκελος αριστερός μπακ

Παρά τα αντιθέτως λεγόμενα, στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να ενισχυθούν μεταγραφικά στο αριστερό άκρο της άμυνας


Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ετοιμάσει ήδη μια λίστα με υποψήφιους παίκτες για τη συγκεκριμένη θέση και οι ιθύνοντες της ομάδας θα έχουν άμεσα επαφές με τους εκπροσώπους τους, έτσι ώστε να κλείσει τις επόμενες ημέρες το θέμα.

Ο Πάουλο Μπέντο φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση ενός παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, προκειμένου να έχει μια ακόμα λύση στα χέρια του. Το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για τους Πειραιώτες, αναγκάζει τον Πορτογάλο τεχνικό να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, καθώς ο Ρέτσος θα υπολογίζεται περισσότερο για κεντρικός αμυντικός, το διάστημα που θα απουσιάσει ο Ντα Κόστα στο Κόπα Άφρικα. Αυτό σημαίνει πως οι πρωταθλητές Ελλάδος μένουν μόνο με τον Ντε Λα Μπέγια για το αριστερό άκρο της άμυνας.
Δημοσιεύματα ήθελαν τον Μάρτιν Όλσον να βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπαικού, με τον 28χρονο παίκτης της Νόριτς να μετράει εφέτος 19 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας.

Στη σχετική λίστα του Ολυμπιακού βρίσκονται και άλλα ονόματα παικτών, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στην αγορά της Γαλλίας. Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες