Ποιος πιτσιρικάς τού Ολυμπιακού αποθεώνει τον Μπέντο; ~ Olympiakos-Eidisis.gr / Ολυμπιακός Πειραιώς - Ειδήσεις

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Ποιος πιτσιρικάς τού Ολυμπιακού αποθεώνει τον Μπέντο;

Ποιος πιτσιρικάς τού Ολυμπιακού αποθεώνει τον Μπέντο;

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Πορτογάλο τεχνικό ο...


Παναγιώτης Ρέτσος, στην κάμερα της Nova...
Αναλυτικά μίλησε για:

-την παρουσία τόσων νέων από τις ακαδημίες στους αγώνες του Ολυμπιακού: «Είναι πραγματικά κάτι πολύ ωραίο για εμάς, γιατί είμαστε πολλά χρόνια στην Ακαδημία, όλοι μαζί. Ήταν το όνειρό μας από μικρά παιδιά να φτάσουμε στην πρώτη ομάδα. Όταν μας είχαν καλέσει στις προετοιμασίες των πρώτων ομάδων, αυτό που λέγαμε αρχικά ήταν να καθιερωθούμε και αν καταφέρουμε να πάρουμε κάποια παιχνίδια μέσα από τις προπονήσεις, να δείξουμε ότι αξίζουμε, αλλά αυτό όπου έχει γίνει τους τελευταίους έξι μήνες είναι πραγματικά πανέμορφο για εμάς τους τρεις. Και εύχομαι σε λίγο καιρό και στον Δημήτρη (σ.σ. Νικολάου) να αρχίσει να συμμετέχει στα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, πρέπει να συνεχίσουμε να δείχνουμε το ίδιο πρόσωπο και στις προπονήσεις, αλλά και στα παιχνίδια. Και πραγματικά, εύχομαι το 2017 να φέρει σε όλους υγεία, εκτός από εμάς και πολλές επιτυχίες στην ομάδα».

-τη σχέση του με τα άλλα παιδιά των ακαδημιών: «Είμαστε και οι τέσσερις πάρα πολύ καλοί φίλοι και εκτός γηπέδου. Εγώ με τον Δημήτρη (σ.σ. Νικολάου) παίζουμε αρκετά χρόνια μαζί. Με τα άλλα δύο παιδιά παίζουμε σε διαφορετικές θέσεις, αλλά γενικά έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία και μέσα και έξω από το γήπεδο. Προσπαθούμε και οι τέσσερις να μείνουμε ταπεινοί. Ο ένας βοηθάει τον άλλον, πραγματικά. Μακάρι μέσα από αυτό να συνεχίσουμε και οι τέσσερις μαζί και να βρεθούμε και οι τέσσερις στην ενδεκάδα».

-το αν ελπίζει να είναι δίδυμο με τον Νικολάου και στην πρώτη ομάδα: «Θυμάμαι, όταν είχαμε πάρει τον τελικό εναντίον του ΠΑΟΚ, λέγαμε και πριν το παιχνίδι, αλλά και μετά, μακάρι μετά από 2-3 χρόνια να είμαστε μαζί και να παίζουμε στην πρώτη ομάδα. Αυτό θέλει, φυσικά, πολύ σκληρή δουλειά και πραγματικά εύχομαι σε κάθε παιδί να ζήσει αυτό που ζούμε εμείς αυτή τη στιγμή».

-το τι συμβουλεύει τα παιδιά που βρίσκονται στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού: «Καταρχάς, όλα τα παιδιά να έχουν την υγεία τους. Από εκεί και πέρα, θέλει πολύ δουλειά, να είναι ταπεινοί και να μην σταματήσουν να ονειρεύονται ότι μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, απλώς χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά και να πιστεύει ο καθένας στον εαυτό του».

-την εμπιστοσύνη του Πάουλο Μπέντο: «Από την πρώτη στιγμή που είχε έρθει, φάνηκε ότι μας πίστευε, ότι του αρέσει να δουλεύει με νεαρά παιδιά, όπως φαίνεται και από την συνεργασία που έχει με τον προπονητή της Κ20 (Βασίλη Βούζα). Πραγματικά, είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι υπάρχει ένας προπονητής, ο οποίος πιστεύει στα νεαρά παιδιά, όπως εμάς. Και είναι πολύ ωραίο και για εμάς να βλέπουμε και άλλα παιδιά, όπως είναι του '99 ή του '98, να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα και να αποδεικνύουν ότι η Ακαδημία του Ολυμπιακού έχει πολύ ταλέντο».

-τον αγώνα με την Ξάνθη: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα της. Είναι μία δύσκολη έδρα, αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός. Όλους τους αντιπάλους τους βλέπουμε λίγο διαφορετικά, δεν υποτιμάμε κανέναν. Όπως είπατε, είναι δεύτερη η Ξάνθη και έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής, όπως και εμείς όμως. Έχουμε διαφορά 9 πόντων, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Από εκεί και πέρα, αν πάρουμε αυτό το παιχνίδι θα αυξήσουμε λίγο ακόμη τη διαφορά, κάτι που θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι σε όλα».

-την ευχή του για το νέο έτος: «Να έχουμε όλοι την υγεία μας και όλα τα άλλα θα έρθουν. Εγώ αυτό κρατάω και αυτό έχω στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με την οικογένειά μου».Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες