«Ανακάλυψη» του διαιτητή! Το ανύπαρκτο φάουλ που ήταν σίγουρο γκολ για τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ) ~ Olympiakos-Eidisis.gr / Ολυμπιακός Πειραιώς - Ειδήσεις

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

«Ανακάλυψη» του διαιτητή! Το ανύπαρκτο φάουλ που ήταν σίγουρο γκολ για τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

«Ανακάλυψη» του διαιτητή! Το ανύπαρκτο φάουλ που ήταν σίγουρο γκολ για τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Αυτή ήταν η πιο αστεία διαιτητική απόφαση στα Χανιά. Δεν υπάρχει αυτό που έδωσε ο Φουκάκης. Δείτε καρέ, καρέ τη φάση που προκάλεσε την «οργή» των Πειραιωτών!


Στον Ολυμπιακό φωνάζουν για τη διαιτησία μετά την ισοπαλία με τον Πλατανιά. Όπως σας ενημέρωσαμε, οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν δύο πέναλτι και παραπονιούνται για 8 ακόμα φάσεις. Η πιο προκλητική απόφαση του Φουκάκη ήταν το ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ που υπέδειξε στον Ιντέγιε, το οποίο αν το άφηνε θα ήταν σίγουρο γκολ για την ομάδα του Πειραιά.

Συγκεκριμένα στο 89', ο τερματοφύλακας του Πλατανιά πήγε να κάνει το βολέ με τον Νιγηριανό να βρίσκεται πολύ κοντά του, για να εκβιάσει με την παρουσία του το λάθος, όπερ και εγένετο. Ο Σωτηρίου έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, η οποία έφτασε στα πόδια του επιθετικού του Ολυμπιακού, ο Φουκάκης όμως έδωσε επιθετικό φάουλ χωρίς καν να τον ακουμπήσει.

Η εξέλιξη της φάσης θα ήταν φυσικά... γκολ. Δείτε καρέ καρέ τι συνέβη:


Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες