Ατάκα-ΕΠΟΣ του Σάββα για Ανσαριφάρντ!

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Ατάκα-ΕΠΟΣ του Σάββα για Ανσαριφάρντ!

Ατάκα-ΕΠΟΣ του Σάββα: "Σε έναν χρόνο ο Καρίμ θα κάνει πάνω από 10 εκ. ευρώ!"

Φουλ εγκωμιαστικός για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ εμφανίστηκε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, λέγοντας του μεταξύ άλλων "ευτυχώς που δεν έκανες τη βλακεία να πάς σε κάποια άλλη ομάδα..."!


«Μεγάλη μεταγραφή. Σε έναν χρόνο ο Καρίμ θα κάνει πάνω από 10 εκατ. ευρώ! Εγώ πραγματικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από αυτή την κίνηση που κάναμε. Για τον παίκτη αυτόν έχω προσωπική άποψη. Τον έχω παρακολουθήσει δέκα φορές. 100% είναι σπουδαία μεταγραφή.
 παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, έχει το γκολ, ξέρει μπάλα, είναι αρκετά γρήγορος, γυμνασμένος καλά», έλεγε ο Θεοδωρίδης όπως αναφέρει ο "Γαύρος", προσθέτοντας:

«Τρομακτική η επιτυχία μας να τον πάρουμε. Κι επειδή μίλησα αρκετά μαζί του, να ξέρετε ότι είναι και πολύ καλό κι ευγενικό παιδί. Ένα πράγμα του είπα. Ότι έχει την ευκαιρία της ζωής του στον Ολυμπιακό. Κι ότι ευτυχώς που δεν έκανε τη βλακεία να πάει σε κάποια άλλη ομάδα. Πρίγκιπας θα νιώθει τώρα που ήρθε στον Ολυμπιακό. Έτσι του είπα. 

Δεν ξέρει τι θα πει να είσαι παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά θα το διαπιστώσει πολύ εύκολα και γρήγορα. Ο Καρίμ είναι παικταράς. Τέρμα και τελείωσε. Θα μας βοηθήσει όπως είχαν κάνει κι ο Τζιμπούρ κι ο Αμπντούν. Κι αυτός ακόμη περισσότερο. Ο Ολυμπιακός πλέον έχει τρεις σέντερ, τον έναν καλύτερο από τον άλλο. Αν κι ο Καρίμ εγώ νομίζω παίζει όπου θες».Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Score Live | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες