Φουλ για Ντόλι, ο οποίος… κλήθηκε από τη Σίτι!

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Φουλ για Ντόλι, ο οποίος… κλήθηκε από τη Σίτι!

Keagan Dolly

Βρισκόμαστε ακριβώς στα μέσα Ιανουαρίου και ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει δυο μεταγραφές, αλλά έτσι όπως διαμορφώνονται τα δεδομένα, το πιθανότερο είναι ότι ακόμη το ρόστερ δεν έχει «κλείσει».


Οι Νοτιοαφρικανοί επιμένουν τις τελευταίες ημέρες για «μπρα-ντε-φερ» των πρωταθλητών Ελλάδας με τη Μονπελιέ, για τα… μάτια του Κίγκαν Ντόλι. Οι πληροφορίες που έρχονται από την αφρικανική χώρα θέλουν τους Πειραιώτες να εντείνουν την προσπάθειά τους, σε μια υπόθεση που εξελίσσεται σε… πλειστηριασμό, μέχρι ένας από τους δυο συλλόγους να φτάσει στο ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης, που είναι λίγο περισσότερα από 1,7 εκατ. ευρώ.

Τα δημοσιεύματα, που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει βάλει στο τραπέζι περίπου 1,3 εκατ. ευρώ, δεν έχουν διαψευστεί και αυτό έχει τη σημασία του. Ο 23χρονος εξτρέμ θέλει πολύ να κάνει το… βήμα προς την Ευρώπη και γι’ αυτό έχει καταστήσει σαφές προς τη Μαμαλόντι Σάνταουνς ότι επιθυμεί να αποχωρήσει. Αυτό αναμένεται να συμβεί σύντομα…

ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΣΙΤΙ

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι δυο πλευρές βρίσκονται σε κόντρα και το Σάββατο η Ενωση Ποδοσφαιριστών Ν. Αφρικής, μαζί με το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον παίκτη, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, απαντώντας σε κατηγορίες της Μαμελόντι προς την πλευρά του Ντόλι.

Σε αυτή καθίσταται σαφές ότι οι δυο πλευρές βρίσκονται στα «μαχαίρια», ενώ γίνεται και μια αποκάλυψη αναφορικά με την περίφημη ιστορία με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία φερόταν να ενδιαφέρεται. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι ο αγγλικός σύλλογος κάλεσε για δοκιμαστικό τον Ντόλι τον περασμένο Αύγουστο, αλλά εκείνος δεν επιθυμεί να πάει στους «Πολίτες».

Ο Ντόλι, όπως υπογραμμίζεται, θέλει να παίξει σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο που θα τον εμπιστευτεί χωρίς να τον δοκιμάσει. Εξάλλου, στην Αγγλία θα είχε σοβαρό πρόβλημα με την άδεια εργασίας του. Με λίγα λόγια, φαίνεται ότι η «πόρτα» της Πρέμιερ Λίγκ είναι κλειστή.Πηγή:
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Score Live | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες