Μια ανάσα από Σισοκό ο Ολυμπιακός!

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Μια ανάσα από Σισοκό ο Ολυμπιακός!Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει τον αριστερό μπακ της Άστον Βίλα, Αλί Σισοκό.


Προτεραιότητα του Ολυμπιακού τη δεδομένη χρονική στιγμή ήταν η απόκτηση ενός αριστερού μπακ με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται πολύ κοντά πλέον στην υλοποίηση αυτής της μεταγραφής.

Ο Ολυμπιακός εξέταζε σοβαρά τις τελευταίες μέρες την περίπτωση του Αλί Σισοκό της Άστον Βίλα και σύμφωνα με πληροφορίε από την Αγγλία οι Πειραιώτες βρίσκονται πλέον μία ανάσα από την απόκτησή του.

Οι επαφές με την Άστον Βίλα βρίσκονται πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο με τον 29χρονο Γάλλο αριστερό μπακ να είναι θετικός να υπογράψει στον Ολυμπιακό και την Άστον Βίλα να λέει το «ναι».

Οι συζητήσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Άστον Βίλα βρίσκονται σε τελικό στάδιο και αυτό που δεν έχει συμφωνηθεί ακόμα είναι οι λεπτομέρειες της μετακίνησης του Σισοκό στο Λιμάνι.

Αν δηλαδή θα πρόκειται για κανονική μεταγραφή ή για δανεισμό ως το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς, με το συμβόλαιο του παίκτη στη Βίλα να λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Παρά το γεγονός ότι ο αγγλικός σύλλογος παραχωρεί τον Σισοκό, αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην παίκτης των Λυών, Πόρτο, Βαλένθια και Λίβερπουλ μετράει φέτος 12 συμμετοχές με τη Βίλα στην Τσάμπιονσιπ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στο να κάνει δικό του τον 29χρονο Γάλλο αριστερό μπακ και μέσα στις επόμενες 48 ώρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις.

Πηγή:
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Score Live | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες