Για αυτό δεν έπαιξε ο Καπίνο με Αστέρα!

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Για αυτό δεν έπαιξε ο Καπίνο με Αστέρα!Αίσθηση έκανε το γεγονός πως χθες βασικός ήταν ο Ιταλός τερματοφύλακας, Λεάλι! Όχι γιατί ο Ιταλός δεν έχει ταλέντο ή ότι δεν το αξίζει αλλά γιατί ο τερματοφύλακας που θεωρείται ο βασικός κίπερ του Ολυμπιακού φέτος αν και πλήρως έτοιμος έμεινε στον πάγκο!


Ως γνωστόν, ο Καπίνο έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τον Νοέμβρη αλλά έχει μπει κανονικότατα εδώ και καιρό στις προπονήσεις.

Πίσω από την επιλογή του Μπέντο να αποφασίσει να δώσει τα «γάντια» βασικού στον Λεάλι κρύβεται ένα ζουμερό παρασκήνιο που ξεκίνησε πριν τρεις ημέρες και φάνηκε την ημέρα του αγώνα ακόμα μετά τον αγώνα στη συνέντευξη τύπου σε ένα περιστατικό που δεν στάθηκε κανείς!

Στα Θρυλικά Νέα σας παρουσιάζουμε την αλήθεια όπως τη βλέπουμε, καθώς το θεωρούμε χρέος μας γιατί πάνω και πέρα από όλα είναι ο ίδιος ο Ολυμπιακός. Το περιστατικό λοιπόν, είναι πως η τελευταία ερώτηση στη συνέντευξη τύπου ήταν «Γιατί αν και ο Καπίνο είναι έτοιμος και μάλιστα από τα μέσα Δεκέμβρη όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη του δεν αγωνίστηκε βασικός αφού θεωρείται ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας;».

Mία ερώτηση που μόλις μεταφράστηκε στα πορτογαλικά στον Μπέντο μπορούσες να δεις την έκφραση του προσώπου του να γίνεται πιο έντονη. Ακόμα και στην απάντηση του στα πορτογαλικά πριν μας μεταφραστεί στη γλώσσα μας καταλάβαινες ότι το ύφος του ξαφνικά έγινε έντονο. Ποια ήταν η απάντηση του;

«Γιατί από όσο ξέρω μέχρι στιγμής δεν μπορείς να αγωνίζεσαι με δύο τερματοφύλακες ταυτόχρονα.»

Άλλοι γέλασαν αμήχανα κι άλλοι σιώπησαν καθώς κατάλαβαν πως ΔΕΝ επρόκειτο για ένα αστειάκι, αλλά για μία απάντηση του Μπέντο, στην οποία φάνηκε η δυσαρέσκεια του και προσπάθησε απλά να απαντήσει διπλωματικά. Αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι ο Μπέντο μόλις μεταφράστηκε η απάντησή του και είδε κάποια ελαφρά γέλια, ο ίδιος δεν χαμογέλασε αντίθετα σηκώθηκε αμέσως και αφού χαιρέτησε, καθώς αυτή ήταν η τελευταία ερώτηση, αποχώρησε.

Πάμε να δούμε λοιπόν ποια είναι η πηγή αυτής της δυσαρέσκειας. Η πηγή αυτή βρίσκεται σε ένα μέρος της ερώτησης που έκανε ο συνάδελφος στον προπονητή. Αν κοιτάξετε ξανά λίγο πιο πάνω στην ερώτηση όπως διατυπώθηκε θα δείτε το σημείο «αν και ο Καπίνο είναι έτοιμος και μάλιστα από τα μέσα Δεκέμβρη όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη του».


Η κουβέντα λοιπόν που είπε σε αυτή τη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε πριν 3 μέρες φαίνεται να προκάλεσε μία αναστάτωση στον Μπέντο. Συγκεκριμένα μεταφέροντας τη συνέντευξη όπως δημοσιοποιήθηκε ο Καπίνο φάνηκε να δηλώνει: “Eίμαι έτοιμος πριν από τη διακοπή, νιώθω ακόμη καλύτερα, είμαι έτοιμος και είναι στο χέρι του προπονητή αν θα με χρησιμοποιήσει. Εγώ περιμένω να δω αν θα παίξω”.

Αυτή η δήλωση φάνηκε να ενόχλησε τον Μπέντο, καθώς ο Καπίνο όχι μόνο δήλωσε πως ήταν ήδη έτοιμος πριν τα Χριστούγεννα και δεν τον υπολόγιζαν (εννοώντας τον προπονητή) αλλά δείχνει να πετάει και το γάντι στον Μπέντο για να δει πότε θα τον ξαναχρησιμοποιήσει.

Ο Πορτογάλος ενοχλήθηκε καθώς ο Καπίνο φάνηκε να λέει δημόσια κάτι που εκθέτει τον προπονητή του, δείχνοντας σημάδια παραπόνου. Ο κόουτς, λοιπόν, αποφάσισε αν και ο Καπίνο έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς να δώσει γάντια βασικού στον Λεάλι.Πηγή
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Score Live | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες