Ο καλύτερος Έλληνας των τελευταίων ετών στον Ολυμπιακό!

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Ο καλύτερος Έλληνας των τελευταίων ετών στον Ολυμπιακό!

Ο καλύτερος Έλληνας των τελευταίων ετών στον Ολυμπιακό!

Έχει… ακούσει πάρα πολλά, ωστόσο σε κάθε παιχνίδι, ακόμα και όταν δεν είναι καλός, αποδεικνύει πως μπορεί να κάνει την διαφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Ο Ολυμπιακός, αν και είχε τραγική εικόνα, κατάφερε να… κλέψει ξανά τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με το γκολ που σημείωσε ο Μάριν στο 93ο λεπτό. Ωστόσο, το ματς δεν κρίθηκε στο γκολ του Γερμανού άσου στις καθυστερήσεις, αλλά στην γκολάρα του Φορτούνη νωρίτερα, για το 1-1.

Ο Έλληνας άσος, όταν η ομάδα του είχε κολλήσει και δεν είχε κάποιο πλάνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πήρε την μπάλα και με μία σουτάρα… έστειλε μήνυμα σε φίλους και εχθρούς πως σήμερα μπορούν και πρέπει να νικήσουν.

Ο Φορτούνης, παρότι έχει ακούσει (και ακούει ακόμα) πάρα πολλά από την εξέδρα και τον Τύπο, δεν φοβάται ποτέ και δεν κρύβεται όταν η κατάσταση στραβώνει. Βγαίνει μπροστά, παίρνει "τραβηγμένες" προσπάθειες και έχοντας εμπιστοσύνη στο ταλέντο του, προσπαθεί να γυρίσει ένα ματς μόνος του. Το έκανε σήμερα κόντρα στον Αστέρα, το έχει κάνει και παλιότερα και σίγουρα θα το ξανακάνει. Αυτό δείχνουν ο χαρακτήρας του και ο ποδοσφαιρικός του εγωισμός!

Χρόνια είχαν να δουν στο Λιμάνι έναν Έλληνα με τόσο ταλέντο και τέτοιες ηγετικές ικανότητες…Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Score Live | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες