Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Οσο άσχετος είναι με την μπάλα, άλλο τόσο είναι… τζαμπατζής!

Οσο άσχετος είναι με την μπάλα, άλλο τόσο είναι… τζαμπατζής!

Για μια ακόμη φορά, ο Αλαφούζος απέδειξε όχι μόνο το πόσο άσχετος είναι με την μπάλα, αλλά και πόσο… τζαμπατζής.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΟΥΣΚΙΔΗΣ


Το 48ωρο που ακολούθησε μετά το ρεζιλίκι από τον Θρύλο, το σύνολο των παπαγάλων του μας… ζάλισε τον έρωτα με τις δήθεν δυναμικές πρωτοβουλίες που θα έπαιρνε για τη βελτίωση αυτού του συνονθυλεύματος που ονομάζουν ομάδα, ανάμεσα στις οποίες θα ήταν και η πρόσληψη ενός γενικού αρχηγού που θα… γνώριζε το σπορ! Και τελικά τι έκανε; Αντί για γενικό αρχηγό, έναν άνθρωπο που εν πάση περιπτώσει θα ήξερε το τόπι, σε αντίθεση με τον ίδιο, ο Γιαννάκης προσέλαβε έναν τύπο για να τον… ενημερώνει, λέει, τι γίνεται στα αποδυτήρια. Δηλαδή ακόμη έναν ρουφιάνο!

Φυσικά, έτσι έμαθε να ενεργεί πάντα, κι αυτό δεν αλλάζει! Ευκαιριακά και καιροσκοπικά αντιμετώπιζε ανέκαθεν τον Παναθηναϊκό, και το ίδιο εξακολουθεί να κάνει και τώρα… Εδώ, αντί να δώσει κάνα φράγκο να πάρει παίκτες και να φτιάξει ομάδα, κοίταζε πώς θα προσθέσει νέα μέλη στον στρατό των παπαγάλων του για να βρίζουν και να συκοφαντούν τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Βλέπετε, αυτοί του έρχονται πιο… φθηνά, ενώ παίζουν στο μοναδικό γήπεδο στο οποίο ο Αλαφούζος και το παρεάκι του ενδιαφέρονται να είναι ανταγωνιστικοί: αυτό της λάσπης και της συκοφαντίας. Μόνο που με αυτή τη λογική, ήταν δεδομένο ότι θα ερχόταν η στιγμή να βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Το… κυνήγι που λέγαμε τόσον καιρό άρχισε για τα… καλά!

Χαρακτηριστικό της μιζέριας τους είναι το γεγονός ότι δέχονται να ξεφτιλίζουν τόσο τους εαυτούς τους όσο και το ταλαίπωρο brand name του ΠΑΟ προκειμένου να γλιτώσουν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, τα οποία αναλογούν στο ύψος της οφειλής τους έναντι της Εφορίας για τo συμβόλαιο του Σισέ, την οποία οι ίδιοι είχαν αναγάγει σε ιστορικό γεγονός για το σωματείο τους.

Πραγματικά, πόσο μεγάλη κατάντια είναι ένας Σύλλογος με το μέγεθος του Παναθηναϊκού να επιχειρεί να… αποφύγει να πληρώσει τις υποχρεώσεις του τη στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες κάνουν δύο και τρεις δουλειές για να είναι εντάξει με τις δικές τους… Εκεί τον οδήγησαν ο Νικόλας ο Πατέρας και ο άξιος συνεχιστής του, ο Αλαφούζος. Σαν να μην έφθανε αυτό, ανέχονται να βλέπουν τον παίκτη που οι πολυμετοχικοί έφεραν μετά βαΐων και κλάδων και λανσάριζαν ως απάντηση στις τεράστιες μεταγραφές του Θρύλου, να αποφεύγει την Ελλάδα όπως ο Στιλ τον… Ιντέγε, μην τυχόν και οδηγηθεί ενώπιον των αρμόδιων αρχών. Κι αυτό είναι ένα ακόμη σημείο που έρχεται να υπενθυμίσει την τεράστια διαφορά του Ολυμπιακού από τους άλλους σε όλα τα επίπεδα. Βλέπετε, οι «ερυθρόλευκοι» αστέρες των προηγούμενων ετών είτε έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την ομάδα, είτε είναι οι καλύτεροι διαφημιστές της στο εξωτερικό… Αυτή είναι η καλύτερη κατακλείδα για το σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύει σήμερα ο «ΓΑΥΡΟΣ»...

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 09/11/2016)

Πηγή:gavros.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες