Γι' αυτό κινδυνεύει να παίξει χωρίς κόσμο με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός! ~ Olympiakos-Eidisis.gr / Ολυμπιακός Πειραιώς - Ειδήσεις

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

Γι' αυτό κινδυνεύει να παίξει χωρίς κόσμο με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός!

Γι' αυτό κινδυνεύει να παίξει χωρίς κόσμο με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός!

Ξεκίνησε σαν... αστείο, όμως πλέον ο κίνδυνος να μην έχει ο Ολυμπιακός τους φιλάθλους του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι ορατός. Γιατί;...ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να υποδεχθεί χωρίς τους φιλάθλους του τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League (23 Οκτωβρίου) λόγω της ανακοίνωσης που εξέδωσε εναντίον της ΕΠΟ!

Οι δυσφημιστικές αναφορές κατά της ΕΠΟ, των οργάνων της διαιτησίας και του ελληνικού ποδοσφαίρου, επισύρουν ποινές που ειδικά για φέτος έχουν αυστηροποιηθεί! Μην ξεχνάμε, εξάλλου, ότι τα πειθαρχικά όργανα αποτελούνται πλέον από Τακτικούς Δικαστές, που επιβάλουν ποινές σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κανονισμός και ο Πειθαρχικός Κώδικας και όχι βάσει του ποια ομάδα έχουν απέναντί τους.

Η θέση του Ολυμπιακού, όπως εκφράστηκε την Πέμπτη, είχε ως εξής: «Η ΕΠΟ έχει την απόλυτη ευθύνη για το χάος στο ποδόσφαιρο και για τους κωμικοτραγικούς ορισμούς διαιτητών από το τρίο Βασάρα, Ντέπυς Κοξένογλου, Θωμά Μητρόπουλο και των κολαούζων τους. Η ανικανότητα της ομοσπονδίας έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου και έχει μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε οίκο ανοχής. Ας εξαφανιστούν όλοι τους, να ξεβρωμίσει ο τόπος και να πάμε σε μια νέα μέρα για το ποδόσφαιρο».


Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες