Θέλει να «κλέψει» βασικό παίκτη του Ολυμπιακού η Φιορεντίνα! ~ Olympiakos-Eidisis.gr / Ολυμπιακός Πειραιώς - Ειδήσεις

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Θέλει να «κλέψει» βασικό παίκτη του Ολυμπιακού η Φιορεντίνα!

Θέλει να «κλέψει» βασικό παίκτη του Ολυμπιακού η Φιορεντίνα!

Οι σαρωτικές αλλαγές των τελευταίων ωρών στους πρωταθλητές Ελλάδας φαίνεται πως έχει ανοίξει την... όρεξη των ξένων ομάδων και η Φιορεντίνα είναι έτοιμη να κάνει δικό της παίκτη του Ολυμμπιακού! 


Η Φιορεντίνα ψάχνει την αγορά για αξιόπιστο αμυντικό χαφ και οι τελευταίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι την ενεργοποιούν σε ότι αφορά την περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Οι σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα που συντελούνται στον Ολυμπιακό, αλλά και το σαφές μήνυμα προς τους υψηλόβαθμους παίκτες του συλλόγου να φέρουν προτάσεις, ενεργοποιεί το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών κλαμπ και έχει σημάνει συναγερμό σε αρκετές αγορές για παίκτες των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες από την Ιταλία, η Φιορεντίνα, η οποία «καίγεται» για την απόκτηση αμυντικού μέσου, εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Λούκα Μιλιβόγεβιτς!

Στα συν της ομάδας από την Φλωρεντία οι εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τον ατζέντη του διεθνούς Σέρβου μέσου, Φάλι Ραμαντάνι, αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να υποσχεθεί άμεσα φανέλα βασικού στον «Μίλι».Αυτό που καθιστά προβληματική την περίπτωση του ενδιαφέροντος των «βιόλα» είναι το γεγονός πως την δεδομένη στιγμή δεν μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά σε ότι αφορά τα χρηματικά ποσά που μπορούν να δώσουν, κάτι που σημαίνει ότι στο τραπέζι ενδεχομένως να πέσει πρόταση για συνιδιοκτησία με τον Ολυμπιακό ή ακόμα και κάποιος παίκτης ως έμψυχο αντάλλαγμα!

Πηγές που πρόσκεινται στην διοίκηση των «βιόλα» επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για τον Μιλιβόγεβιτς («ναι, ο Μιλιβόγεβιτς είναι ένας παίκτης που εξετάζουμε»), ωστόσο αρνήθηκαν να πουν κάτι περισσότερο σε ότι αφορά την υπόθεση αυτή.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι σε σύγκριση με πέρυσι η αγορά είναι πιο «διστακτική» σε ότι αφορά τον Σέρβο μέσο, αφού οι τουρκικές ομάδες που έδειξαν πέρυσι ενεργό ενδιαφέρον δεν έχουν φέτος ανάλογο χρήμα να ρίξουν στην αγορά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η μετοχή του Μιλιβόγεβιτς μέσου είναι αυτή τη στιγμή αρκετά ανεβασμένη στην ιταλική αγορά, κάτι που μεταφράζεται πως εκτός από την Φιορεντίνα υπάρχουν κι άλλες ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Σέρβου χαφ.


Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες