Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Έρχεται το απόγευμα για Ολυμπιακό ο Πασιένσια!

Έρχεται το απόγευμα για Ολυμπιακό ο Πασιένσια!

Συμπληρώνεται με ταχείς ρυθμούς το μεταγραφικό παζλ του Ολυμπιακού, καθώς αναμένεται στην Αθήνα (και) ο Γκονσάλο Πασιένσια ώστε να ολοκληρωθεί η απόκτηση του από τους «ερυθρόλευκους».


Τρεις οι «κλεισμένοι», στην αναμονή για Καρντόσο ο Ολυμπιακός.

Πέραν του Μπρούνο Βιάνα που απομένουν τα τυπικά για να κλείσει στους Πειραιώτες, πάνω-κάτω τα ίδια φαίνεται πως είναι τα δεδομένα για τους Αλέξις Ρομάο και Γκονσάλο Πασιένσια.

Με τους δύο πρόκειται να γίνουν οι τελικές συζητήσεις εντός της ημέρας, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του Κώστα Νικολακόπουλου, ο Πορτογάλος επιθετικός θα έρθει στην Αθήνα το απόγευμα ώστε να επικυρωθεί το deal. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος. Πάντως, οι «δράκοι» προσπαθούν να πουλήσουν τον παίκτη και όχι να τον παραχωρήσουν στους Πειραίωτες μόνο για τη νέα σεζόν.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα Όσκαρ Καρντόσο που είναι φαβορί για να αποτελέσει τον φορ πρώτης γραμμής που θέλει ο πρωταθλητής Ελλάδος. Αν τελικά αποκτηθεί (σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει στροφή προς την περίπτωση Κουράνι), θα υπάρξει τριάδα με τον Πορτογάλο και τον Ιντέγε, εκτός αν έρθει πρόταση μέχρι αύριο για τον Νιγηριανό. Σε αυτό το σενάριο, ο Ολυμπιακός θα κλείσει είτε τον Τζόρνταν Αγίου με τη μορφή δανεισμού ή τον Νιλμάρ ως ελεύθερο.

Πηγή:sport-fm.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες