Η υπόσχεση Τσόρι που θα… τρελάνει τους Ολυμπιακούς! ~ Olympiakos-Eidisis.gr / Ολυμπιακός Πειραιώς - Ειδήσεις

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Η υπόσχεση Τσόρι που θα… τρελάνει τους Ολυμπιακούς!

Η υπόσχεση Τσόρι που θα… τρελάνει τους Ολυμπιακούς!

Ο Αργεντινός παικταράς υποσχέθηκε αυτό που θέλουν οι πιο πολλοί φίλαθλοι των Πειραιωτών. Δεν έχει σχέση με κούπες και φιέστες…


Έτοιμος για ακόμη περισσότερα πράγματα με τον Ολυμπιακό είναι ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο οποίος όμως τόνισε πως θέλει καλύτερη πορεία και στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν!

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, βρέθηκε σήμερα στην παρουσίαση της νέας φανέλας των πειραιωτών και σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά αναφέρθηκε στους στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

«Αρχίζει μια νέα σεζόν. Υπάρχει νέα φανέλα, νέοι στόχοι και πολλές φιλοδοξίες», είπε αρχικά ο Αργεντινός για να συνεχίσει: «Έχουμε πάρα πολλή όρεξη να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό». Ερωτηθείς ποιό είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει προς τον κόσμο, ο Τσόρι τόνισε: «Όπως πάντα, το μήνυμα προς τον κόσμο, είναι ένα ευχαριστώ γιατί πάντα είναι δίπλα μας και μας υποστηρίζουν. Από την πλευρά μας λέμε στον κόσμο ότι είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να δώσουμε το 100%».

Τέλος, όταν κλήθηκε να απαντήσει αν η νέα φανέλα μπορεί να συνδυαστεί με νέα ρεκόρ, είπε: «Φυσικά. Μακάρι να ξεπεράσουμε τα ρεκόρ μας. Δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε σ' αυτά που κάναμε ήδη. Θέλουμε πολλά περισσότερα πράγματα και αν γίνεται περισσότερα στην Ευρώπη».  


Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες