Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Αλλάζουν όλα στον Ολυμπιακό λόγω Κυπέλλου

Αλλάζουν όλα στον Ολυμπιακό λόγω Κυπέλλου

Εκνευρισμένοι οι πάντες στον Ολυμπιακό. Άνω – κάτω έφερε τα πάντα στον σχεδιασμό που είχε γίνει η απόφαση για την αναβολή του τελικού.


Η απόφαση για την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου εκνεύρισε τους πάντες στον Ολυμπιακό. Από τη διοίκηση μέχρι και το αγωνιστικό τμήμα. Τον Μάρκο Σίλβα και φυσικά τους ποδοσφαιριστές.

Με την απόφαση αυτή ο Μάρκο Σίλβα είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν τα πάντα, όλο τον σχεδιασμό που είχαν κάνει για τις επόμενες ημέρες. Τη λήξη των υποχρεώσεων με την ομάδα, την έναρξη της προετοιμασίας, και όλα αυτά με σκοπό οι ερυθρόλευκοι να είναι απόλυτα έτοιμοι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού εάν ο τελικός γινόταν είχε την αναχώρηση το απόγευμα της Δευτέρας για το Βελιγράδι ενόψει του φιλικού αγώνα που είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη. Μετά το παιχνίδι η αποστολή θα επέστρεφε στην Αθήνα. Θα ακολουθούσαν χαλαρές προπονήσεις μέχρι και την Πέμπτη όταν όλοι θα έφευγαν σε διακοπές.

Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν είχε προγραμματιστεί στις 20 Ιουνίου. Με λίγες ημέρες αργότερα να έφευγε η ομάδα για την Αυστρία και την προετοιμασία της.

Τώρα όμως όλα αυτά αλλάζουν. Είναι υποχρεωμένοι μάλιστα να μην μπορούν να κανονίσουν τίποτα και να κάνουν νέο σχεδιασμό γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζουν το πότε θα γίνει ο τελικός.

Πηγή:sport-fm.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες