Φεύγει το... πουλέν του Σίλβα από Ολυμπιακό; ~ Olympiakos-Eidisis.gr / Ολυμπιακός Πειραιώς - Ειδήσεις

Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Φεύγει το... πουλέν του Σίλβα από Ολυμπιακό;

Φεύγει το... πουλέν του Σίλβα από Ολυμπιακό;

Του έδωσε ευκαιρίες και έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν άλλα σχέδια για ξένο άσο του “Θρύλου”!


Ως γνωστόν, ο Ερνάνι ανήκει στην Πόρτο αλλά ήρθε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό με τυμπανοκρουσίες ως προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα και με την προοπτική να πείσει τους “ερυθρόλευκους” ότι αξίζει να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν παρουσίασε κάτι το εξαιρετικό στη θητεία τους στου Πειραιώτες και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Το παραπάνω ενδεχόμενο ενισχύεται ακόμα περισσότερο από δημοσιεύματα του πορτογαλικού τύπου.

Συγκεκριμένα, οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο Ερνάνι όχι μόνο δεν θα συνεχίσει στους πρωταθλητές Ελλάδος πρόκειται να εμπλακεί σε... διπλή μεταγραφή της ομάδας που ανήκει. Για την ακρίβεια, η Πόρτο φέρεται να έχει στο στόχαστρό της δυο παίκτες της Μπράγκα, τον μεσοεπιθετικό Ράφα Σίλβα και τον αμυντικό Ρικάρντο Φερέιρα. Το πρόβλημα είναι πως οι δυο παίκτες δεσμεύονται με υψηλές ρήτρες αποδέσμευσης (20 και 15 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα).

Έτσι, προκειμένου οι “δράκοι” να μην βγάλουν από τα ταμεία τους 35 εκατομμύρια ευρώ προσανατολίζονται στο να προσφέρουν στην Μπράγκα 7 εκατομμύρια συν 4 παίκτες ως έμψυχα ανταλλάγματα, με τον Ερνάνι να περιλαμβάνεται μέσα σε αυτά.Πηγή:sportdog.gr

Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες