Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Η ατάκα Μπέντο για την αφλογιστία του Καρντόσο και τους νέους

Η ατάκα Μπέντο για την αφλογιστία του Καρντόσο και τους νέους

Πώς σχολίασε ο Πορτογάλος το γεγονός ότι ο Παραγουανός επιθετικός δεν σκόραρε ούτε απόψε και τι είπε για τη συμμετοχή παικτών από τις Ακαδημίες στην ομάδα;


Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του Όσκαρ Καρντόσο παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει σκοράρει με τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τόνισε πως όλοι περιμένουν το γκολ από τον έμπειρο φορ, αλλά το τεχνικό τιμ εκτιμά την δουλειά του στο γήπεδο, η οποία είναι πολύπλευρη.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να τονίσει τη μεγάλη σημασία της συμμετοχής παικτών από τις Ακαδημίες στα παιχνίδια της πρώτης ομάδας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Χρησιμοποιήσαμε πολλά νέα πρόσωπα, αλλά αντιμετωπίσαμε πολύ σωστά το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε υψηλή ένταση, σοβαρότητα, επιθετικότητα και τον απόλυτο έλεγχο. Έστω και με λιγότερη ένταση, ελέγξαμε το παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος. Παρουσιάσαμε πάρα πολύ καλή εικόνα, με σωστή συμπεριφορά και είχαμε την ευκαιρία να δούμε πολλά καινούργια πρόσωπα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από όσους χρησιμοποιήσαμε και δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι τώρα».

Για τον Καρντόσο: «Οι περισσότεροι περιμένουν το γκολ από τον Καρντόσο, όμως εμείς εκτιμούμε περισσότερα πράγματα από τη δουλειά που κάνει εκείνος στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του και ξέρουμε ότι πέρα από το γκολ είναι σε θέση να προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τον Όσκαρ, καθώς και από τον Μπράουν. Είναι παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά προσφέρουν πολλά στην ομάδα. Εκτιμούμε, λοιπόν, πολύ τον Καρντόσο και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από εκείνον».

Για τη συμμετοχή των παιδιών των Ακαδημιών: «Αντί να σχολιάσουμε την απόδοση των νεαρών παικτών, είναι προτιμότερο να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα βοηθήσουν αυτά τα παιδιά να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο. Να δημιουργήσουμε, δηλαδή, το περιβάλλον, τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες, ώστε η δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία να έχει σχέση με την πρώτη ομάδα. Αυτό είναι κάτι που επιθυμεί ο σύλλογος. Θέλουμε να έχουμε αποτελέσματα ως ομάδα, να παρουσιάζουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και μέσα σε αυτό το πλαίσιο να δίνουμε χρόνο και ευκαιρίες σε νέα παιδιά».Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες