Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Έσκασε τώρα: Tρομερή κίνηση από τον Τσόρι, λίγο πριν από το ντέρμπι!

Έσκασε τώρα: Tρομερή κίνηση από τον Τσόρι, λίγο πριν από το ντέρμπι!

Ο Μπέντο τον άφησε εκτός αποστολής και ο Αργεντινός παρακολούθησε αρχικά το ντέρμπι Νέων και στη συνέχεια πόσταρε το μήνυμά του για το βραδινό παιχνίδι!


Ο Τσόρι Ντομίνγκες είναι ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, ένας αληθινός ηγέτης μέσα και έξω από το γήπεδο.

Αγαπήθηκε όσο λίγοι ποδοσφαιριστές από τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά και ο ίδιος αγάπησε πολύ τον σύλλογο και τους υποστηρικτές του!

Για αυτό και παρά το γεγονός ότι ο Πάουλο Μπέντο τον "έκοψε" από την αποστολή του αποψινού ντέρμπι, ο Αργεντινός άσος βρέθηκε στο γήπεδο για να δει το παιχνίδι Νέων μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και στη συνέχεια πόσταρε μία φωτογραφία και το μήνυμά του για το βραδινό ντέρμπι!

Τι γράφει στο μήνυμά του, που αποδεικνύει ότι είναι σπουδαίος ηγέτης και χωρίς την μπάλα στα πόδια; Διαβάστε: "Σήμερα ενωμένοι, αυτός είναι ο τρόπος. Πάμε για το ντέρμπι. Πάμε παιδιά. Pame Olympiakos!"

Όχι μόνο δεν άφησε τη στεναχώρια του από τον αποκλεισμό να τον κυριεύσει, αλλά όπως έπρεπε να κάνει έβαλε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του και εμφανίστηκε ενωτικός!Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες