Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Super (League) και ο κόσμος του Θρύλου!

Super (League) και ο κόσμος του Θρύλου!

Ολυμπιακός. Ένα όνομα συνώνυμο της επιτυχίας. Ταυτισμένο με την πρωτιά. Δεν θα μπορούσε λοιπόν αυτός ο Σύλλογος να μην έχει και ανάλογους φιλάθλους. Πρώτος ο Θρύλος σε τίτλους, πρώτοι και οι πιστοί του υποστηρικτές σε εισιτήρια. Το www.olympiacos.org ανέτρεξε στα αρχεία της Super League και έκανε τις απαραίτητες προσθέσεις.


Και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Το «Γ. Καραϊσκάκης» δεν είναι, απλά, το πιο όμορφο και το πιο ασφαλές γήπεδο στην Ελλάδα. Είναι, με τεράστια διαφορά, και το πιο δημοφιλές. Αυτό δηλαδή με τη μεγαλύτερη πληρότητα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Super League από τη σεζόν 2010-11 μέχρι και σήμερα. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Ο Ολυμπιακός έχει διαθέσει στον κόσμο του συνολικά 1.920.192 εισιτήρια σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του στο πλαίσιο του ελληνικού πρωταθλήματος και μόνο. Στη δεύτερη θέση, με... χαώδη διαφορά, είναι ο ΠΑΟΚ με 1.286.653 εισιτήρια. Στην τρίτη ακολουθεί ο ΠΑΟ με περίπου τα μισά εισιτήρια από τον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα, 1.054.704.

Τέταρτη είναι η ΑΕΚ, η οποία να υπενθυμίσουμε πως σε αυτό το χρονικό διάστημα απουσίαζε για δύο χρόνια σε μικρότερες κατηγορίες και τα στοιχεία των δικών της εισιτηρίων στις μικρότερες κατηγορίες δεν ήταν δυνατόν να συλλεχθούν με ασφάλεια. Οι «κιτρινόμαυροι» λοιπόν έχουν διαθέσει στα χρόνια που ήταν στη Super League από το 2010 μέχρι και σήμερα, συνολικά 645.805 εισιτήρια.Πηγή:redking.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες