Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Πρώτο θέμα στην Ελλάδα η εφημερίδα που στο Λίβερπουλ αποκαλούν: The Scum

Πρώτο θέμα στην Ελλάδα η εφημερίδα που στο Λίβερπουλ αποκαλούν: The Scum

Μπορεί στη Βρετανία οι πολίτες να θεωρούν την εφημερίδα «The Sun» ως την λιγότερο έμπιστη απ’ όλες, όμως στην Ελλάδα εξακολουθεί να γνωρίζει μεγάλες... πιένες το εν λόγω tabloid.


Χθες έγινε πρώτο θέμα σε μερικά ελληνικά media ένα δημοσίευμα (προφανώς αγνό και καθόλου κατευθυνόμενο από την Ελλάδα, σε αντίθεση με όσα μερικοί μπορεί να υποψιάζονται) της «The Sun» για τον ΚΥΡΙΟ Θεόδωρο Γιαννίκο το οποίο υπογράφει ο Έλληνας δημοσιογράφος, Αντώνης Καστρινάκης. Πριν πάμε παρακάτω, ας κάνουμε μια παρένθεση. Κρίμα που απονεμήθηκαν χθες τα βραβεία του ΠΣΑΤ και δεν πρόλαβε να θέσει υποψηφιότητα και ο κ. Καστρινάκης. Δεν πειράζει, ας το κρατήσουν στον Σύνδεσμο για του χρόνου.

Πάμε, λοιπόν, παρακάτω. Και το παρακάτω είναι να σας κάνουμε πιο σοφούς (αν δεν είστε) και πιο ενημερωμένους για την «The Sun». Δεν είναι απλά η εφημερίδα με τη λιγότερη αξιοπιστία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι η εφημερίδα, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που παραθέτουμε, που έχει δεχθεί τις περισσότερες μηνύσεις. Μπορεί να πει κανείς, κάνοντας και λίγο χιούμορ βεβαίως, πως όποιος μιλάει αγγλικά έχει μηνύσει τη «The Sun». Αγγλικά είπα; Βάλτε μέσα και τα πολωνικά αφού ο Δήμαρχος της πόλης, Λοτζ, έγινε έξαλλος και εξέφρασε την πρόθεσή του να τη μηνύσει αφού σε άρθρο της την παρουσίασε ως μια πόλη γεμάτη μεθύστακες και τοκογλύφους. Η ίδια εφημερίδα έχει συρθεί στα δικαστήρια ύστερα από πάμπολλες καταγγελίες για τηλεφωνικές υποκλοπές (σας θυμίζει κάποιο μέσο στην Ελλάδα και κάποια συγκεκριμένη εκπομπή;).Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα που αναφέρει ότι το συγκρότημα του Μέρντοχ κινδυνεύει με διάλυση εξαιτίας της υπόθεσης των τηλεφωνικών υποκλοπών.

Για την ίδια εφημερίδα συγκεντρώθηκαν χιλιάδες υπογραφές διαμαρτυρίας αφού έβαλε στο πρωτοσέλιδό της τη φωτογραφία ενός 4χρονου παιδιού το οποίο, σύμφωνα με το... εκπληκτικό ρεπορτάζ, είχε στο στήθος του το σήμα του σατανά!Η ίδια εφημερίδα είναι (κυριολεκτικά) επικηρυγμένη στο Λίβερπουλ εδώ και πολλά χρόνια για το πρωτοσέλιδό της «The Truth» που χαρακτηρίστηκε ασεβές στη μνήμη των 96 θυμάτων του Χίλσμπορο. Από τότε δεν την αποκαλούν «The Sun» αλλά «The Scum» οι οπαδοί της Λίβερπουλ που, προφανώς, δικαιώθηκαν για όσα «χρέωσαν στην εφημερίδα με συνέπεια ο -τότε- διευθυντής της, ΜακΚένζι, να ζητήσει συγνώμη.

Σ' αυτή την εφημερίδα δουλεύει ο Καστρινάκης. Αυτή η εφημερίδα γράφει κατά του κ. Γιαννίκου. Αυτή η εφημερίδα τυγχάνει αποδοχής από συγκεκριμένα ΜΜΕ στην Ελλάδα. Μέχρι και σε σημερινό πρωτοσέλιδο είδαμε το άρθρο του Καστρινάκη το οποίο χαρακτηρίστηκε βόμβα. Σαν τις μεταγραφές του ΠΑΟ ένα πράμα...Πηγή:
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες