Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Τι εννοεί η Καναδέζα σας; (photo)

Τι εννοεί η Καναδέζα σας; (photo)

Τη λογική της... πόλωσης φαίνεται ότι επιλέγουν στον Παναθηναϊκό λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση στο Ρέντη. Συγκεκριμένα η Μαρίσα Φιλντ προχώρησε σε μια τουλάχιστον αμφιλεγόμενη ανάρτηση που καλό θα ήταν να βγει και να εξηγήσει τι εννοεί, αν βέβαια έχει τα ψυχικά αποθέματα, να στηρίζει τα γραφόμενά της.


Η αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αναδημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook (όχι στο προσωπικό της προφίλ), ένα άρθρο (προαναγγελία του αγώνα από το Sdna) επιλέγοντας ως hastag το... αμφιλεγόμενο #fcktherds. Μάλλον δεν είχε τα... άντερα να συμπληρώσει τα δυο γράμματα που... σκοπίμως παρέλειψε αν εννοεί αυτό που μπορεί να υποστηρίξει ο καθένας ότι... υπονοεί.

Να βγει να διαψεύσει ή η ίδια ή η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ότι χειρίζεται ή ίδια τη συγκεκριμένη σελίδα αλλιώς ας εξηγήσει τη λογική της συγκεκριμένης ανάρτησης που εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί και να αποτελέσει πρόκληση!

Να δούμε και την... ευαισθησία των υπόλοιπων «λαγωνικών» της δημοσιογραφίας στο συγκεκριμένο θέμα, που θα είχε αναδειχτεί σε πρώτο αν η ανάρτηση είχε γίνει από αθλητή του Ολυμπιακού.
Πηγή:redking.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες