Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Να ποιος κέρδισε από την αναβολή...

Να ποιος κέρδισε από την αναβολή...

Τελικά αυτό που όλοι φοβόμασταν έγινε. Αναβολή στην αγωνιστική που θα διεξάγονταν το προσεχές Σαββατοκύριακο, την 11η για τη φετινή Super League. Εάν τώρα αναρωτιέστε ποιος ευνοείται, ποιόν μπορεί να συνέφερε αυτή η απόφαση, η απάντηση είναι εύκολη και προφανής!


Δύο από τους τρεις «συμμάχους», τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ. Και οι μεν και οι δε έχουν ομάδες που θυμίζουν «νοσοκομείο» και παίζουν μαζί. Εδώ και αρκετές ημέρες, όσο γέμιζε το απουσιολόγιο του καθενός τόσο πιο πολύ ήταν υπέρμαχοι της άποψης να μην διεξαχθούν ματς το ΣΚ.

Και πού καταλήξαμε τελικά! Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή να συνεδριάσει Πέμπτη βράδυ, να παρθεί η απόφαση για αναβολή καθώς δεν υπάρχει πια χρονικά περιθώρια για να γίνουν τα ματς και να μείνουμε ένα ακόμα Σαββατοκύριακο χωρίς αγωνιστική δράση. Το γεγονός ότι σε μερικές ημέρες ακολουθούν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, σάμπως τους νοιάζει; Καθόλου!

Οι «κιτρινόμαυροι» αποκλείστηκαν πριν καλά-καλά μπει ο Αύγουστος, από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Όταν μένεις εκτός Ευρώπης τόσο νωρίς, όταν τελειώνει το παραμύθι για το πρωτάθλημα από τις αρχές Νοέμβρη, δεν είσαι και τόσο «ζεστός» να μην έχουμε αναβολές. Πόσω μάλλον όταν χάνεις τον έναν παίκτη μετά τον άλλο! Άσε που και ο Μοράις δεν πρέπει να αισθάνεται άνετος μετά τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας του!

Από την άλλη, οι «πράσινοι» έχουν Ευρώπη, αλλά ο αποκλεισμένος την αναβολή δεν την φοβάται! Πού να τρέχουν τώρα οι «πράσινοι» να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, χωρίς τόσα στελέχη τους. Όχι τίποτα άλλο, μα να ηρεμήσει και ο Στραματσόνι που βλέπει την απόλυση να πλησιάζει. Μετά το 3-0 στον Ναό κι αν δεν κατάφερνε να πάρει τρίποντο με την ΑΕΚ, θα έλεγε σίγουρα... αντίο. Παράταση «ζωής» για τον Ιταλό στον πάγκο του ΠΑΟ! Ο μοναδικός που χάρηκε... 200% με αυτή την αναβολή!

Το θέμα, όμως, είναι πολύ απλό. Ποιοι είναι κερδισμένοι απόψε με όσα αποφάσισε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή; Μα αυτοί που δεν ήθελαν να γίνουν τα ματς. Οι δύο «σύμμαχοι», ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ. Τώρα, εάν ζημιώνεται το ποδόσφαιρο, εάν ζημιωθούν και οι άλλοι σύλλογοι σε όλα τα επίπεδα, δεν τους νοιάζει! Όταν δεν έχεις καμία προοπτική ως ομάδα, το μόνο που θέλει είναι ένα ζοφερό περιβάλλον για να πέσει το επίπεδο και να γίνουν χειρότερες ομάδες οι άλλοι. Γιατί αυτοί δεν θα γίνουν ποτέ καλύτεροι!Πηγή:redking.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες