Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Τα «πράσινα» ξενύχτια και το τρακάρισμα!

Τα «πράσινα» ξενύχτια και το τρακάρισμα!

Στον Παναθηναϊκό περνάνε ωραία, αλλά έχουν και τις αναποδιές τους. Θέλουν να κρυφτούν και δεν μπορούν. Μην πιστεύεται ότι η… παράδοση άλλαξε και «έφυγε» μαζί με τον Πεδουλάκη.


Τα χούγια δεν κόβονται και όσο προσπαθεί και ο Τσάβι Πασκουάλ από τη πλευρά του, μέχρι το… πρόστιμο θα φτάσει. Τι άλλο να κάνει. Να τους επιτηρεί ο ίδιος τα βράδια; Δεν γίνεται. Ευτυχής είναι ο Καταλανός προπονητής με τα απανωτά παιχνίδια γιατί τους έχει από κοντά. Στο ξενοδοχείο και στο αεροπλάνο. Αλλά πόσα είναι αυτά ώστε να τους έχει μαντρωμένους;

Τα προβλήματα που έχει στο κεφάλι του πολλά. Τι θα κάνει με τον Τζέιμς που βάρεσε μπουνιά και κατέβασε τη τζαμαρία και… να σου, δύο μήνες εκτός. Του ήρθε ο Γκιστ τώρα, έχει και τους ξενύχτηδες. Έφτασε στο σημείο να νικάνε και να τρέμει το φυλλοκάρδι του. Σου λέει, πάλι θα βγουν, πάλι θα πιουν, τρέχα γύρευε τι ώρα θα μαζευτούν.

Και καλά αυτό. Εδώ έχουν και ατυχήματα. Μία με τις φασαρίες που προκαλεί ο Φελντέιν και ο Καλάθης (ο Νικ) τρέχει να τον μαζεύει. Τώρα τράκαρε και ο Μποχωρίδης. Ο μικρός. Φύγανε παρέα από το μαγαζί με τους Καλάθηδες και τον Σίνγκλετον, κάποιοι αναφέρουν και τον Φελντέιν, μπήκε στο αυτοκίνητό του και… στούκαρε λίγα μέτρα παραπέρα. Ευτυχώς το παιδί (και δεν ειρωνευόμαστε καθόλου γι αυτό, καλά να είναι και γερός πάντα να είναι) δεν έπαθε τίποτα, αλλά το ποτό θέλει προσοχή.

Στον Παναθηναϊκό είναι ενήμεροι για όλα, αλλά ψάχνουν παράλληλα και τις πολλές διαρροές φέτος που έχει η ομάδα. Κάποιος κελαηδάει πολύ. Τόσα χρόνια είχαν θέματα αλλά τουλάχιστον με νύχια και με δόντια τα κρατάγανε εντός. Τώρα; Στραβά να βήξει ο Πασκουάλ, θα μαθευτεί.

Πολύ ξενύχτι πάντως και πολύ ποτό. Τους βλέπει ο κόσμος συχνά. Περισσότερο έξω παρά στα παρκέ.Πηγή:gavros.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες