Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Άρχισαν τα όργανα για τον γατούλη! Τον κάνανε ρόμπα οι δικοί του!

Άρχισαν τα όργανα για τον γατούλη!

Ρόμπα έκαναν τον Δημήτρη Μελισσανίδη οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ στην Πάτρα, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία τον ξεφτίλισαν και τον έκαναν περίγελο σε όλη την Ελλάδα. Η Original Πάτρας, λοιπόν, στην ανακοίνωσή της γκρεμίζει τον μύθο του επενδυτή, καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μελισσανίδης έριξε την ομάδα στην Γ’ Εθνική, προκειμένου να την πάρει τσάμπα.


Παράλληλα, οι οπαδοί της ΑΕΚ αναφέρουν ότι ο… γατούλης κορόιδεψε όλο τον κόσμο, καθώς ούτε σοβαρή ομάδα δημιούργησε, ούτε γήπεδο, όπως είχε υποσχεθεί. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βγάλει χρήματα από το γήπεδο και γι’ αυτό αργεί η κατασκευή του. Φυσικά, κάνουν αναφορά και στην ροζ φανέλα με την οποία αγωνίζεται φέτος η ΑΕΚ, την οποία χαρακτηρίζουν ως «ντροπιαστική φούξια trendy night»!

Τέτοιο ξεφτιλίκι δεν έχει ξαναζήσει άνθρωπος!

Πλέον, είναι φως φανάρι ότι η προπαγάνδα του δεν πείθει ούτε τους ίδιους τους οπαδούς του!

Για να μην νομίζετε ότι το γράφουμε εμείς, η ανακοίνωση της Original Πάτρας αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα aek-live.gr. Οι «αντικειμενικοί», βέβαια, για μία ακόμα φορά δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα. Ο,τι δεν τους αρέσει και δεν εξυπηρετεί το βρόμικο παιχνίδι τους το κρύβουν κάτω από το χαλί. Όμως, πλέον τους έχουν πάρει χαμπάρι όλοι…

Διαβάστε την ανακοίνωσή τους:

«Εποχή Μελισσανίδη..μεγαλεία, σήμα περιπολικό και ροζ…συγνώμη, φούξια φανέλα!!..Ναι! Φούξια . Γιατί…αφού η ντροπιαστική ‘’φούξια trendy night’’ της τούμπας,έρχεται σετ με το γενικό εμπαιγμό που έχουμε υποστεί ΟΛΟΙ. Και όσο αφορά στο αγωνιστικό κομάτι αλλά και στο γηπεδικό. Εκεί που η απόπειρα αρπαγής του γηπέδου απ’την ερασιτεχνική ΑΕΚ και μόνο,είναι που κολλάει όλο το εγχείρημα..

H φθηνή άλλωστε δικαιολογία πως τα 27 στρέματα που ανήκουν στην ΑΕΚ είναι λίγα για ν΄άποκτήσει το παλάτι της,δεν είναι καινούργια. Κρατάει χρόνια κι έχει σαν σκοπό τη πάση θυσίας προσκόλληση έξτρα στρεμάτων στο έργο,ώστε ο κ.Μελισσανίδης, που στη προκειμένη πήρε τη σκυτάλη σ΄όλο αυτό, να μπορέσει με παράνομα/παράτυπα παραχωρητήρια να παρακάμψει το σύνταγμα που προστατεύει το οικόπεδο της ΑΕΚ και να το περάσει στη ‘’Δικέφαλος’’ για 49 χρόνια!..

Ακολούθως και τα προβλήματα με τα υπουργεία,το δήμο,ακολούθως και οι προσφυγές από τους ”τιμητές της τιμιότητας” για το έγκλημα..Κι όλα αυτά, τη στιγμή που στο οικόπεδό σου μπορούσες να χτίσεις αύριο το πρωί χωρίς να χρειάζεσαι ούτε νομοθετικές ρυθμίσεις, ούτε υπογειοποιήσεις, ούτε την ευλογία του Δήμου Ν.Φ, χωρίς τελοσπάντων να χρειάζεται να ρωτήσεις ΚΑ-ΝΕ-ΝA!!!

Αντ’αυτού, μία να φταίει ο παπαροδήμαρχος, μία τα δέκα δέντρα και μετά τα δυό νερά..Άσε τα μνημεία και τα καντήλια κι αν όντως θες να τιμήσεις τον αείμνηστο Λουκά Μπάρλο, πάρ’το αλλιώς, κάνε την πρωτοτυπία της 25ετίας, βάλε για μια γ………η φορά την ‘’ιδέα’’ πάνω απ΄το συμφέρον και επικεντρώσου στο οικόπεδο της ΑΕΚ, που είναι εκεί και είναι η λύση! ή αλλιώς,βάψε φούξια τη μακέτα που μ΄αυτή μας παραμυθιάζεις τόσο καιρό..κι αφού δε χώνεις μία για να φτιάξεις γήπεδο,πες το μας να σκάσουμε μύτη με τα ζεμπίλια και τους κασμάδες όπως θα έκαναν κάτι άλλοι Αεκτσήδες στο παρελθόν πολύ μικρότερης εμβέλειας από εσένα, αφού εσύ έχεις σπάσει το αεκόμετρο από την πολύ αγάπη σου για την ΑΕΚ.

Δώρο την πήρες γιατί δώρο την καταντήσανε. Δεν έβαλες φράγκο αλλά έβγαλες φράγκα.και με τίμημα τη Γ’ εθνική. Κι ο κόσμος στην αναμονή της πολυπόθητης άδειας,για την οποία ο project manager της αγιασοφιάς κ.Ανδριόπουλος τα’πε όλα: ’’…και την άδεια να έχουμε στα χέρια μας θα προκύπτουν διαρκώς καινούργια ζητήματα και καθυστερήσεις…’’..Κι εμείς θα τσακωθούμε, για το αν η σκάλα στη μακέτα είναι ίσια ή από που θα μπαίνουμε μέχρι να μας τελειώσει τ’όνειρο κάποιος σκουρλέτης και ν’αρχίσουμε ν’ακούμε για λύσεις εκτός Ν.Φιλαδέλφειας!!..Αδέρφια ενωσίτες, πάρτε τα φτυάρια και τα ξινάρια γιατί έχουμε ραντεβού με την ιστορία. Δεν πρέπει να αργήσουμε.. Μπορεί να μη φτιάξουμε γήπεδο με μανουάλια, κερκόπορτες, γκούντις και χαμάμ αλλά μια σκεπαστή θα την έχει.κι ένα σουβλατζίδικο άμα λάχει..ά!..και θ’ανηκει και στην ερασιτεχνική.

Υγ1.Βέβαια υπάρχει κι η περίπτωση να μας προλάβει όλους και να το χτίσει ο κεφτετζόγλου απ’το ‘’γλύφω 369’’

30 χρονια R PATRAS…σαν το παλιό καλό κρασί».

Πηγή:gavros.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες