Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Δήλωση-έπος από τον Μαρινάκη μετά το τέλος του αγώνα

14963346_1496600543688510_7953919644136859934_n

Αν μη τι άλλο ήταν ικανοποιημένος. Αν και παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν έπιασε ιδιαίτερη απόδοση, εντούτοις ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για το πρωτάθλημα για τη νίκη στο ντέρμπι αλλά και την διαιτησία.

"Σήμερα νιώσαμε δύο πολύ ωραία συναισθήματα. Της απόλυτης δικαίωσης και της απόλυτης ευχαρίστησης. Για να μην πω κάποια άλλη λέξη!!!!!!!!!"

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια των δηλώσεων: 


«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα. Πολύ νωρίς. Αυτό που έχει σημασία είναι η σημερινή νίκη. Σήμερα νιώσαμε δύο πολύ ωραία συναισθήματα. Της απόλυτης δικαίωσης και της απόλυτης ευχαρίστησης. Για να μην πω κάποια άλλη λέξη. Χωρίς να πιάσουμε ιδιαίτερη απόδοση νικήσαμε το παιχνίδι. Σας εύχομαι ότι καλύτερο», είπε αρχικά ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού ο οποίος ρωτήθηκε και για την φάση του πέναλτι.

«Θα το κρίνετε εσείς αυτό. Είστε οι καλύτεροι κριτές. Δεν θα μιλήσω για την διαιτησία αλλά για τα εκατομμύρια του κόσμου μας και την ευχαρίστησή μας».
Οσο για το να βρεθεί μια λύση και να πέσουν οι τόνοι; «Η διάθεση που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι να χαρούμε τη νίκη μας. Να χτίζουμε μια μεγάλη ομάδα. Να είμαστε γεροί».

Πηγή:gazzetta.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες