Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Μαρινάκης-Μελισσανίδης στην ίδια εκδήλωση! (ΦΩΤΟ)

Μαρινάκης-Μελισσανίδης στην ίδια εκδήλωση! (ΦΩΤΟ)

Σε ποια γιορτή παρευρέθηκαν οι ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ;


Στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών δήλωσαν παρόντες δύο άνθρωποι, των οποίων τα ονόματα είναι άμεσα συνδεδεμένα με το ελληνικό ποδόσφαιρο, αμφότεροι όμως δεν διατηρούνε και τις καλύτερες σχέσεις. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Οι ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ αντίστοιχα έκαναν αισθητή την παρουσία τους στη γιορτή που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, στην οποία ήταν προσκεκλημένος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αλλά και ο νέος υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Αξίζει να σημειωθεί, ότι είχε υπάρξει και στο παρελθόν κοινή παρουσά των ηγετών των δύο ελληνικών ομάδων. Όπως και τότε, έτσι και τώρα δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά...

Όσον αφορά τις ενδυματολογικές τους προτιμήσεις, η εμφάνιση του Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε ένα συνειρμό με τον Ολυμπιακό, λόγω της κόκκινης γραβάτας, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, πάνω στον οποίο δεν υπήρχε ίχνος κίτρινου χρώματος.

Μαρινάκης-Μελισσανίδης στην ίδια εκδήλωση! (ΦΩΤΟ)Μαρινάκης-Μελισσανίδης στην ίδια εκδήλωση! (ΦΩΤΟ)Μαρινάκης-Μελισσανίδης στην ίδια εκδήλωση! (ΦΩΤΟ)

Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες