Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Μιλάτε εσείς για στοχοποίηση;

Μιλάτε εσείς για στοχοποίηση;

Ας αρχίσουμε από τα θετικά. Μας διαβάζετε. Και σας ευχαριστούμε γι' αυτό. Αυξάνετε τα «χτυπήματά» μας και στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε αυτό είναι καλό για μας. Συνεχίστε παρακαλούμε.


Πάμε και στο θέμα μας τώρα. Μιλάτε εσείς για στοχοποίηση; ΕΣΕΙΣ;;; Αν υπήρχε σχετικό Πανεπιστήμιο θα διδάσκατε. Το'χετε κάνει επιστήμη. Και για να μη μιλάμε στον... αέρα, να φρεσκάρω τη μνήμη σας (όχι ότι το χρειάζεστε).

Στις 23 Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ. Είχε οριστεί διαιτητής ο Αρετόπουλος. Από το πρωί εκείνης της μέρας δώσατε... ρεσιτάλ. «Στις 10.30 γράφει ο Άρης: Κάποτε η ντροπή της πόλης, απόψε στο Καραϊσκάκης».
Κι επειδή μάλλον ήταν πρωί και δεν είχε τα «χτυπήματα» που επιθυμούσατε, φρεσκάρατε το κείμενο λίγο και το ξανα-σερβίρατε στο κοινό σας που αντέχει την... αλήθεια στις 13.22. «Αρετόπουλος: ένα όνομα δεκάδες ομορφιές».Δεν σταματήσατε όμως εκεί. Είχατε κι άλλο. «Στις 16.07 ήρθε νέο κείμενο: Αρετόπουλος, ένα γνήσιο παιδί του συστήματος». Αφήστε λοιπόν τα ψεύτικα δάκρυα και καταγγελτικά δημοσιεύματα γιατί σε μας δεν περνάνε! Σας ξέρουμε πολύ καλά.Αυτό που περιμένουμε είναι να δούμε πότε θα αντιδράσουν οι αρμόδιοι (υφυπουργοί, υπουργοί, εισαγγελείς, ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ) για τα δεκάδες δικά σας δημοσιεύματα που στοχοποιούν ανθρώπους όπως αυτά που παραθέσαμε σε μία και μόνη μέρα!

Υπάρχει μία έκφραση που λέει: καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Τώρα που το ξανασκεφτόμαστε, ας μην είμαστε και τόσο απόλυτοι...

Πηγή:redking.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες