Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Αποχώρηση - βόμβα τον Γενάρη από Ολυμπιακό!

Αποχώρηση - βόμβα τον Γενάρη από Ολυμπιακό!

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που λατρεύουν οι οπαδοί, τον γουστάρει πολύ o Βαγγέλης Μαρινάκης!


Το ρόστερ του είναι γεμάτο από ποδοσφαιριστές ποιότητας, που πολλές φορές χρειάζεται να καθίσουν στον πάγκο γιατί δεν υπάρχει χώρος στην 11άδα για την παρουσία τους...
Σε ποια άλλη ελληνική ομάδα, δηλαδή, θα βλέπαμε τον Καμπιάσο στην άκρη του πάγκου, από επιλογή του προπονητή; Όχι ότι ο Πάουλο Μπέντο έχει κάτι προσωπικό με τον Καμπιάσο, αλλά δεν υπάρχει χώρος για να του δώσει φανέλα βασικού.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τσόρι, με τον οποίο επίσης δεν έχει τίποτα προσωπικό ο Πορτογάλος τεχνικός, αλλά δεν βρίσκει χώρο για να τον αξιοποιήσει!

Μάλιστα, είχαμε γράψει σχετικά πριν από 10 ημέρες, όταν αποκαλύψαμε ότι ο Τσόρι είναι ξενερωμένος με αυτή την ιστορία και σκέφτεται ακόμα και να αποχωρήσει από την ομάδα!

Με τους Αργεντινούς να δημοσιεύουν το τελευταίο 24ωρο ρεπορτάζ που θέλει τη Ρίβερ Πλέιτ να ενδιαφέρεται για τον επαναπατρισμό του, τον προσεχή Γενάρη!

Στην Αργεντινή δεν κοιτάζουν ηλικίες προκειμένου να ντύσουν ξανά με τη φανέλα τους ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν μέσω μίας ομάδας και όπως γράφουν στην πατρίδα του Τσόρι, οι άνθρωποι της Ρίβερ τον θέλουν ξανά!

Σε αυτό το σημείο, βέβαια, πρέπει να τονίσουμε ότι Τσορι είναι πολύ δεμένος με τον Ολυμπιακό, έχει άριστη σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα παιδιά του είναι μέλη στις ακαδημίες του Ολυμπιακού!

Σωστός Παράδεισος είναι για τον Τσόρι και την οικογένειά του η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός και δεν είναι τόσο εύκολο να φύγει...

Για αυτό και υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι ακόμα κι αν αποχωρήσει για να παίξει μπάλα στη Ρίβερ για 6 μήνες ή ακόμα και για 1,5 χρόνο, στο τέλος θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό για να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα...Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες