Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Αυτούς ετοιμάζει για ενδεκάδα ο Μπέντο!

 
Όπως πριν από κάθε αγώνα, τα ΘΡΥΛΙΚΑ ΝΕΑ από την προηγούμενη μέρα σας ενημερώνουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ ποια αναμένεται να είναι η ενδεκάδα σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Παξινός


Για τον αυριανό αγώνα με την Αστάνα συμβαίνει κάτι σχετικά πρωτόγνωρο. Ενώ σε όλους σχεδόν τους φετινούς αγώνες του Ολυμπιακού, οι θέσεις της άμυνας ήταν λίγο-πολύ δεδομένες και οι μεσοεπιθετικές θέσεις ήταν το μεγάλο «κουίζ» μέχρι που ανακοίνωνε ο Μπέντο την ενδεκάδα στον αγώνα του Καζακστάν συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Αυτό συμβαίνει καθώς το ροτέισον αλλά και οι αλλαγές που αναμένεται να κάνει ο Μπέντο δημιουργεί αρκετά πιθανά σενάρια στην άμυνα.


Το επικρατέστερο είναι με τον Λεάλι κάτω από την εστία που σίγουρα θα ξεκινήσει και η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ρέτσο από δεξιά προς αριστερά. Αυτό συμβαίνει καθώς ο Μπέντο δεν εμπιστεύειται Βούρο, Τσιμίκα για να τους δώσει φανέλα βασικού αλλά και ο Ομάρ ίσως να μην είναι ακόμα στο 100% για να μπει σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και πιθανόν να έρθει από τον πάγκο. Πολλοί επίσης αναρωτιούνται μήπως δούμε τον Βιάνα στο αριστερό άκρο και τον Ρέτσο σέντερ μπακ όμως μετά την απόδοση του Βιάνα με τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι στο αριστερό άκρο της άμυνας κάτι τέτοιο σχεδόν αποκλείεται.

Από εκεί και πέρα, στον άξονα αναμένεται να δούμε την τριάδα Ρομαό-Μάρτινς και μπροστά τους Ντομίνγκεζ. Ο Μπέντο θα συνεχίσει το μοντέλο ένας κόφτης-ένας δημιουργός στα χαφ. Βέβαια, δεν αποκλείεται η συμμετοχή του Καμπιάσο όμως όλα δείχνουν πως ο Ρομαό με τον Μάρτινς θα είναι αυτοί που τελικά θα πάρουν φανέλα βασικού. Στις πλευρές θα αγωνιστούν οι Σεμπά-Ελιουνούσι ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Μπέντο προορίζει τον Όσκαρ Καρντόσο.

Συγκεκριμένα η ενδεκάδα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ρέτσος, Καμπιάσο(Ρομαό), Μάρτινς, Ντομίνγκεζ, Σεμπά, Ελιουνούσι, Καρντόσο.  

Πηγή:thrylikanea.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες