Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Άσος του Ολυμπιακού που κάνει παπάδες φέτος ετοιμάζεται για τη μεταγραφή της ζωής του! Όλες οι τελευταίες εξελίξεις!

Άσος του Ολυμπιακού που κάνει παπάδες φέτος ετοιμάζεται για τη μεταγραφή της ζωής του! Όλες οι τελευταίες εξελίξεις!

Παίκτης που μέχρι στιγμής κάνει απιστευτη σεζόν εχει βάλει στοχο να πάει σε κορυφαίο κλαμπ και αναμένει, τον Γενάρη ή το καλοκαίρι, τη μεγάλη πρόταση!


Μεγάλος ντόρος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και για το ενδεχόμενο να φέρει μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό, ακόμα και τον Γενάρη.

Ψαξαμε το θέμα και έμαθε πως όντως στην πιάτσα συζητείται όχι απλώς έντονα, αλλά καρά-έντονα πως ο ατζέντης του, ο Φάλι Ραμαντάνι (φίλος αγαπητός και προσωπικός του Βαγγέλη Μαρινάκη) δουλεύει καιρό σούπερ πρόταση από κορυφαία ομάδα της Ευρώπης.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ μας αναφέρει ότι η τιμή… εκκίνησης θα είναι στα 15 εκατομμύρια ευρώ, νούμερα που ζαλίζει και ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα!

Ωστόσο, σε αντίθεση με όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα για την συγκεκριμένη υπόθεση, μάθαμε ότι οι ομάδες που «ακούγονται» τους τελευταίους μήνες, πλέον δεν… παίζουν! Συγκεκριμένα, οι Φενερμπαχτσέ, Φιορεντίνα, Μπενφίκα και οι δύο ρωσικές, δεν εντάσσονται πλέον σε αυτό το target group!

Πέραν τούτου, η Φενέρ δεν ψάχνει «εξάρι», η Φιορεντίνα (παρότι ο Ραμαντάνι έχει ίσως τις καλύτερες προσβάσεις απ’ όλες) δεν μπορεί να δώσει 15 εκατ. ευρώ, η Μπενφίκα (κι εκεί έχει φοβερές οι προσβάσεις του Ραμαντάνι) επίσης δεν ψάχνει για 6, ενώ για τις ρωσικές ομάδες, ας το… αφήσουμε καλύτερα.

Η Ζενίτ που μας τα ζάλισαν το καλοκαίρι δεν ασχολήθηκε πρακτικά, ουσιαστικά, ποτέ και παρότι μπορεί ν’ αλλάξει αυτό τον Γενάρη σε ενδεχόμενη πώληση του Βίτσελ, πλέον δεν είναι προορισμός που «συγκινεί» ούτε τον Μιλιβόγεβιτς ούτε κυρίως τον Ραμαντάνι (ο οποίος δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις ούτε με την διοίκηση της Ζενίτ ούτε με τον τεχνικό της, Μιρτσέα Λουτσέσκου).

Εν κατακλείδι, ο Μίλι πάει με… Μίλια σε πραγματικά top ομάδα στην Ευρώπη, ειδικά αν συνεχίσει έτσι. Αν δεν έρθει η πρόταση τον Γενάρη, τότε το μεγάλο deal είναι πολύ πιθανό να σκάσει το ερχόμενο καλοκαίρι!Πηγή:sportdog.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες