Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Αδικείται κατάφορα ο Ολυμπιακός

Αδικείται κατάφορα ο Ολυμπιακός

Πρωτάθλημα… γιοκ αυτή την εβδομάδα. Δεν θα γίνει η αγωνιστική, καθώς η ΠΔΕ έκανε το χατίρι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ και έβαλε στον… πάγο την 11η στροφή της Σούπερ Λίγκας. Μια απόφαση, η οποία αδικεί κατάφορα τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι η μοναδική ομάδα που έχει ευρωπαϊκές βλέψεις.


Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός ήταν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 6 Νοεμβρίου! Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο έχει να αγωνιστεί από τις αρχές Νοέμβρη και την ερχόμενη Πέμπτη στις 24 Νοεμβρίου καλείται να δώσει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Γιανγκ Μπόις.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θα αντιμετωπίσει την βελγική ομάδα προερχόμενος από αγωνιστική απραξία σχεδόν 3 εβδομάδων! Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Ουσιαστικά με την αναβολή τιμωρείται η μοναδική ελληνική που έχει ευρωπαϊκές φιλοδοξίες και κρατάει ψηλά στην Ευρώπη την ελληνική σημαία.

Γιατί ο Παναθηναϊκός έχει φάει τις σφαλιάρες του… αιώνα και έχει ήδη αποκλειστεί, όπως επίσης και ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ δεν πέρασε καν στο Europa.

Όλα αυτά, λοιπόν, έγιναν προκειμένου να εξυπηρετηθούν ο Παναθηναϊκός και οι ΑΕΚ. Τα… συνεταιράκια. ΞΕΦΤΙΛΑ με όλη τη σημασία της λέξεως…Πηγή:gavros.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες