Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Έτσι βρωμίζει το ποδόσφαιρο, έτσι κάνει την προπαγάνδα του!

Έτσι βρωμίζει το ποδόσφαιρο, έτσι κάνει την προπαγάνδα του!

Χθες δεν λέγαμε για την αναξιοπιστία των ειδήσεων που... κατασκευάζουν κάποια μέσα; Ε, να λοιπόν που σήμερα είχαμε τη συνέχεια αυτού του σίριαλ που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια με αδυσώπητο πόλεμο κατά του Ολυμπιακού, ο οποίος αντέχει φυσικά, τόσο χάρη στα πρόσωπα που κατέχουν ηγετικές θέσεις, όσο και του πύρινου λαού, που δεν λυγά ποτέ και στηρίζει αυτόν τον σύλλογο παντού και πάντα.


Σήμερα λοιπόν, όλως τυχαίως εμφανίστηκε ένα δημοσίευμα για τον Γιαννίκο, πρώην στέλεχος του Ολυμπιακού (νομικός σύμβουλος) που πήγε στη FIFA για να αναλάβει πόστο. Πρόκειται για έναν σημαντικό «προβιβασμό» στην καριέρα του Γιαννίκου, κάτι που δείχνει πόσο καλός είναι αυτός, πόσο καλά προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό, αλλά και την ποιότητα, μαζί με το επίπεδο που έχει ο Θρύλος.

Από εκεί και πέρα, αυτό το δημοσίευμα (της «Sun») αφήνει... σκιές για τον Ολυμπιακό και τη λειτουργία του. Όλως τυχαίως, ποτέ κάποιο ξένο δημοσίευμα δεν έχει καταφερθεί κατά του ΠΑΟ, που κοντεύει να... πτωχεύσει, αλλά όλα λειτουργούν άψογα (και καλά). Όλα αυτά, όμως, κύριοι, έχουν εξήγηση. Εξήγηση από... μέσα. Από μέσα του Αλαφούζου πιο συγκεκριμένα. Αφού λοιπόν την αναπαράγουν όπως εκείνοι θέλουν, ιδού ποια είναι η εξήγηση.

Ο υπάλληλος του Αλαφούζου λοιπόν, εν ονόματι Καστρινάκης, ξαναχτύπησε στη «Sun». Αυτό που πρέπει να κατανοήσουν πλήρως η FIFA με την UEFA, είναι το γεγονός πως αυτά τα δημοσιεύματα είναι «φυτευτά» και πως δεν έχει γίνει καμία έρευνα για να αποδεικνύει πως ισχύει κάτι από αυτά που γράφονται. Είναι η κλασική τακτική που ακολουθούν. Πρώτα λάσπη, μετά εντυπώσεις και αργότερα... συγνώμη.

Ο Αλαφούζος λοιπόν προσπαθεί ακόμα και με αυτόν τον τρόπο να λοιδορήσει τον Ολυμπιακό. Με ψέματα για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Τις τελευταίες εντυπώσεις, καθώς ο άνθρωπος είναι τελειωμένος από το ποδόσφαιρο. Ο Καστρινάκης από τη μεριά του, υπάλληλος ΕΡΤ επί Παναγόπουλου και τσιράκι, φίλος του Μπογδάνου, είναι στο payroll του Αλαφούζου. «Φυτεύουν» λοιπόν κάτι στη «Sun» και ω, τι έκπληξη, ο απλός κόσμος πιστεύει πως η αγγλική ομάδα των δημοσιογράφων έχει κάνει έρευνα και τα βγάζει όλα στη φόρα.

Σκ@τ@ έρευνα έχει κάνει. «Φυτευτά» είναι όλα αυτού τους είδους τα ρεπορτάζ, με... γραμμή απ' την Ελλάδα. Και ξέρουμε όλοι μας ποιος έχει δώσει αυτή τη γραμμή έτσι; Όχι γιατί μας περνάνε και για βλάκες.

Να λοιπόν κυρίες και κύριοι ποιοι βρωμίζουν το ποδόσφαιρο και ποιοι το πάνε πίσω. Ο ένας σύλλογος βγάζει ικανότατα στελέχη τα οποία πηγαίνουν στη FIFA και ο άλλος, αποτυγχάνει να πάρει βαθμούς με... Οντένσε, Σταντάρ, Εστορίλ και επιτίθεται με όσα μέσα μπορεί σε εσωτερικό και εξωτερικό για να καλύψει τη γύμνια και τη βρωμιά του.

Όλως τυχαίως λοιπόν, οι αποκαλύψεις από το εξωτερικό είναι κατά του Ολυμπιακού. Γιατί άραγε η «Sun» δεν κάνει κάποιο ρεπορτάζ για τον ΠΑΟ;Πηγή:gavros.gr
Προτεινόμενες σελίδες: Score Live | Στοίχημα | ToPPost Greece | RedEarth | Άλλες